El CF Reus empata a zero contra l'Espanyol B

26 de Gener de 2014, per Josep Gallofré
  • Carlos Quesada pentina la pilota entre dos defensors

Josep Gallofré

Ambdós conjunts coneixien la importància d'aconseguir els tres punts aquest diumenge. La seva situació els obligava. L'Espanyol B per sortir de la posició de promoció de descens, i el CF Reus per trencar la mala dinàmica de resultats de les darreres sis jornades. Finalment, el resultat ha estat d'empat a zero, que no deixa content a cap dels dos equips.

L'encontre ha començat amb una jugada de David Agudo que Àlex no hi ha arribat per ben poc. Aquesta ocasió, el minut 4, ha estat el més interessant dels primers 15 minuts. Els reusencs no han sortit al terreny de joc amb la intensitat d'altres ocasions, i això ha beneficiat a l'Espanyol B, qui ha mostrat una aparença fràgil, tot i que a poc a poc s'ha anat creixent.

Durant la primera mitja hora de joc, el CF Reus no ha fet cap xut a porteria, i el partit ha entrat en període ensopit. Al minut 35, Àlex López ha fet una rematada de cap que ha desviat la defensa blanc-i-blava. El primer temps ha finalitzat amb un cert domini del joc per part dels reusencs, però sense arribar amb perill a la porteria defensada per Pau.

En la represa, el CF Reus s'ha mostrat més incisiu. Només començar, al minut 47, Cuéllar ha tingut una de les oportunitats més clares, amb un xut que s'ha estavellat al travesser. La següent ocasió no ha arribat fins al 58, quan Ñoño ha servit una falta que ha passat fregant el pal, quan molts seguidors locals ja cantaven el gol.

Per la seva part, l'Espanyol B es limitava a defensar i intentar sortir al contraatac, tot i que el CF Reus s'ha mostrat ben situat en defensa i ha tallat qualsevol jugada de perill visitant. Al minut 74, l'equip reusenc hauria pogut estrenar el marcador, però Ñoño ha rematat amb el cap per damunt del travesser quan es trobava completament sol i amb la porteria gairebé buida. L'ocasió ha vingut precedida d'un cop de cap de Cuéllar que Pau ha desviat.

En el darrer quart d'hora de joc, els reusencs han intentat arribar a la porteria visitant, però sense un excés de perill. L'Espanyol B ha despertat en el tram final del partit, i Mamadou, ja en temps afegit, ha fet un xut que Àngel ha desviat. Tot i això, el resultat ja no s'ha mogut i ambdós conjunts  s'han emportat un punt.

Amb aquest resultat, el CF Reus és onzè a la classificació, amb 29 punts, a set punts del descens. El diumenge vinent, l'equip reusenc jugarà contra la UE Sant Andreu.

CF Reus Deportiu: Àngel, Sobregrau, Socías, Quesada, Folch, Masqué (Taranilla 7'), Colorado, David Agudo (Negredo 79'), Cuéllar i Àlex López.

RCD Espanyol B: Pau, Robert, Clerc, Raillo (Sales 77'), Ferran, Caballé, Mamadou, Joan (Pol 62'), Aday, Puerto i Canario.

Àrbitre: Iván Múñoz (Col·legi valencià). Ha mostrat targeta groga als locals Masqué, Sobregrau i Cuéllar, i als visitants Canario i Ferran.

Incidències: Prop de 1000 espectadors a l'Estadi Municipal. Durant la mitja part s'ha presentat l'escola de futbol de La Salle.