Dilluns, 27 de Maig de 2024

Volem un impuls social

19 de Febrer de 2016, per Montserrat Flores

Des de les passades eleccions municipals, la coalició formada per Esquerra Republicana de Catalunya, MES, Moviment Democràtic Català i Avancem treballa a l’Ajuntament de Reus per una ciutat de tots. Una ciutat viva, dinàmica, amable. Una ciutat per viure-hi i conviure-hi. Una ciutat amb força per empènyer cap al país que volem: independent, just i econòmicament pròsper per a tothom.

Som conscients de les amenaces que pateixen actualment moltes persones al nostre voltant: la manca d’habitatge, l’atur, les mancances econòmiques i energètiques, l’escassetat de possibilitats per al futur. Per això, els valors republicans de progrés social, igualtat de drets, participació democràtica i diàleg col·lectiu ens han portat a impulsar iniciatives al voltant dels temes que en aquest moment considerem prioritaris. Mocions i propostes destinades a millorar la situació dels col·lectius amb problemes més greus, a dotar la ciutat de les eines que necessita per continuar prosperant econòmica, i a recolzar des de Reus el camí del país cap a la independència.

Al llarg dels primers vuit mesos d’activitat municipal, entre altres iniciatives hem aconseguit que l’Ajuntament de Reus aprovi per unanimitat destinar al lloguer social, per a les persones que es veuen amenaçades pels desnonaments o no tenen possiblitat d’aconseguir un lloguer assequible dins del mercat comercial.

Aprofitant que comptem amb la nova biblioteca municipal Pere Anguera, finalment inaugurada, també hem aconseguit que el Ple aprovi per unanimitat un impuls al vessant social, democratitzador i actual de les biblioteques, que permeti trencar la barrera digital que aïlla moltes persones de la informació necessària per seguir tenint possibilitats laborals, formatives i de participació en la vida col·lectiva. Més enllà de posar parets i mobles, hem de donar mitjans a les biblioteques per fer activitats en favor dels reusencs i les reusenques.

Hem treballat per una vida més harmònica entre tots els qui vivim a la ciutat de Reus buscant un consens col·lectiu al voltant de les situacions de possible conflicte i fomentant des de l’inici el debat democràtic al voltant de l’Ordenança de Civisme.

En aquest moment, el grup municipal d’ERC-MES-MDC-Avancem a l’Ajuntament de Reus es troba en una nova conjuntura. Ens hi ha portat la voluntat de ser com més útils millor, des de la responsabilitat i la voluntat de servei. No ens podem quedar plegats de braços si pensem que podem treballar més intensament.

Per això, des del dia 27 de gener estem parlant amb el grup municipal de Convergència i Unió sobre la possible entrada al govern de la ciutat. Des de la voluntat de diàleg que considerem imprescindible en la gestió dels afers col·lectius, buscarem fer les millors aportacions possibles al Reus que volem just, lliure, viable i humà.

Montserrat Flores és regidora d'ERC-MES-Avancem a l'Ajuntament de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (4)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

josep  21 de Febrer de 2016

molt de bla bla bla , fets

molt de bla bla bla , fets reals,en vits quan ereu al ayuntament i res de res,sols una idea INDEPENDESIA,per aixo tots als cales que faltin pèl demes BLA BLA BLA, aixo es pot aplicar a la CUP tambe

Joan Àngel  20 de Febrer de 2016

Teatre

Va vinga que no som imbècils. I tot ho fareu gratis oi? Vinga aneu a que us moqui la iaia. Quines esquerres!!!

antonieta  20 de Febrer de 2016

Ciutadana que fa turisme al ple

No ens facis riure Montserrat!!!!! Impuls social?? Aquesta xorrada propagandística ens fa enrrabiar molt perquè sabem que es MENTIDA. Ens estem empassant els plens de l'Ajuntament de Reus i sabem que és el que voteu i el que COBREU per fer aquestes ajudes que dius tu..... Cada vegada us assembleu més a CIU

fins els c..  20 de Febrer de 2016

hasta 1500 euros

por jugar a la pelota en un parque... ciudad amable, independecia, bla bla bla bla...

Reportatges