La DO Montsant ha posat punt final, aquest dissabte, a les celebracions del seu 20è aniversari, amb el lliurament dels Premis Montsant en una gala celebrada a la Cooperativa Falset Marçà. A l’acte, s’han donat cita cellers, viticultors de la DO Montsant, així com representants d’institucions, representants d’altres denominacions d’origen i altres agents del sector del vi.
En aquesta tercera edició dels Premis Montsant, els guardonats en les vuit categories han estat: ex aquo Josep Maria Beltran i Finca Espectacle (Premi Vinya); ex aquo Joan Asens i Núria López (Premi Elaboració impecable); Josep Roca (Premi Nas Montsant); Fira del Vi de Falset (Premi Enoturisme); Restaurant Celler de l’Aspic (Premi Vinoteca); Wein Plus (Premi Comunicació); Facultat d’Enologia de la URV (Premi Coneixement) , i Jaume Domènech (Premi Esperit).
Amb aquests premis, el consell regulador vol “reconèixer el mèrit i la bona feina de tots aquells que amb el seu esforç i dels seus respectius àmbits d’actuació, contribueixen a fer créixer la DO Montsant”.
En aquesta tercera edició dels Premis Montsant, els guardonats en les vuit categories han estat: ex aquo Josep Maria Beltran i Finca Espectacle (Premi Vinya); ex aquo Joan Asens i Núria López (Premi Elaboració impecable); Josep Roca (Premi Nas Montsant); Fira del Vi de Falset (Premi Enoturisme); Restaurant Celler de l’Aspic (Premi Vinoteca); Wein Plus (Premi Comunicació); Facultat d’Enologia de la URV (Premi Coneixement) , i Jaume Domènech (Premi Esperit).
Amb aquests premis, el consell regulador vol “reconèixer el mèrit i la bona feina de tots aquells que amb el seu esforç i dels seus respectius àmbits d’actuació, contribueixen a fer créixer la DO Montsant”.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics