Divendres, 16 d'Agost de 2024

2.500 infants participen de forma gratuïta a les activitats de Nadal

27 de Desembre de 2022, per
  • La pista de gel de la plaça de la Llibertat estarà oberta fins al 8 de gener

    Cedida

Diferents col·lectius d'infants i joves han gaudit de la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de la fira de forma gratuïta. En el marc de la campanya Nadal 2022, l'ajuntament ha facilitat l'accés dels participants a la zona de lleure de la plaça de la Llibretat gratuïtament. 

S'han repartit tiquets a 29 escoles


Reus Promoció amb la col·laboració de N-Ice Skating, empresa responsable de la pista de gel, ha proporcionat tiquets gratuïts a un total de 1.478 alumnes de 29 escoles d'Educació Primària, d’Educació Especial i d’Entitats Socioeducatives de la ciutat. El període en què els centres participen d’aquesta activitat és del 28 de novembre del 2022 al 3 de gener del 2023.

D'altra banda, conjuntament amb  la regidoria de Benestar Social i mitjançant el suport de GREFIC (Gremi de firaires), des del consistori s'han distribuït 800 vals gratuïts a una trentena d’entitats del Consell Municipal de Discapacitats i als infants que participen en les activitats dels diferents Centres Oberts de la ciutat. Enguany, la pista de patinatge estarà oberta al públic fins al diumenge 8 de gener.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges