Dimecres, 04 d'Octubre de 2023

Entra en vigor l'Ordenança de Mobilitat Sostenible de Reus

30 de Juny de 2023, per Redacció
  • L'ordenança entra en vigor l'1 de juliol

    Reus.cat

L’Ordenança de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Reus entra en vigor aquest dissabte, 1 de juliol. La nova norma municipal, aprovada en sessió plenària del passat 18 de novembre, ha de fomentar el transport i la mobilitat sostenib le a la ciutat amb seguretat jurídica i d’acord amb les directrius fixades ens els nombrosos instruments de planificació internacionals i nacionals en aquesta matèria, posant especial atenció a l’Agenda Urbana de Catalunya.

L’Ordenança de Circulació vigent fins ara és de l’any 1992, i degut a la seva antiguitat, ha quedat desconnectada de l’evolució normativa posterior i la realitat dels nous models de mobilitat, que exigeixen la configuració d’una ciutat més sostenible i compromesa amb el medi ambient.

El marc normatiu actual en matèria de mobilitat, les novetats sorgides en els darrers anys, la coexistència de diferents plans sectorials i les necessitats i demandes de la ciutadania en aquesta matèria justifiquen la necessitat d'una nova ordenança municipal de mobilitat amb l’objectiu de garantir i teixir un nou model de mobilitat més segura, sostenible i saludable, fent-ho de forma paral·lela a la revisió del Pla de Mobilitat Urbana de Reus.

Consulteu aquí els deu títols en els quals s'estructura l'ordenança. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Teodoro  04 de Juliol de 2023

Ahora es el momento de lanzar pictogramas con el uso de los VMP

Pues sí, me recuerda que el mal uso de los patinetes eléctricos, bicicletas, etc., por el uso de las aceras, no llevar cascos, y todo el contenido de la norma, es el momento de lanzar una campaña en Reus, para el buen uso y la convivencia social que no tenemos.

Reportatges