Dimecres, 27 de Gener de 2021

L'Ajuntament publica la licitació del projecte d'urbanització del carrer de Miami

El pressupost és de 112.768,36 euros

25 de Novembre de 2020, per Redacció
  • El projecte urbanització zona verda carrer Miami

    Cedida

L'Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte d'obres del projecte d'urbanització de la zona verda al carrer de Miami, a tocar del passeig de Misericòrdia. El projecte, del qual s'executaran alhora les fases 1 i 2, té un pressupost de licitació de 112.768,36 euros. El termini d'execució s'estima en uns dos mesos per cadascuna de les fases.

El projecte defineix els treballs d'urbanització de les zones verdes i de les calçades, dotant-les de les infraestructures necessàries i la instal·lació dels serveis de sanejament, electricitat per l'enllumenat públic i el reg de l'arbrat. L'àmbit del projecte ocupa un total de 673,13m2, dels quals 135,46m2 seran destinats a vials i 537,66m2 seran destinats a zona.

Dues fases

Les obres en la fase 1 consisteixen en la construcció d'una calçada per a la circulació de trànsit rodat, pavimentada amb llamborda de formigó; una zona pavimentada lliure de circulació amb solera de formigó; i una zona verda amb sauló i arbres entre la zona pavimentada amb llosa de formigó i la vorera del carrer Miami.

Les obres en la fase 2 consisteixen en la construcció d'una calçada per a la circulació de trànsit rodat en el límit sud-oest de l'àmbit, pavimentada també amb llamborda prefabricada de formigó; una zona pavimentada lliure de circulació amb solera de formigó; i una zona verda amb arbusts i arbres entre la zona pavimentada amb llosa de formigó i la vorera del carrer Miami.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

contribuient net  26 de Novembre de 2020

gasto i gasto

Quina necessitat hi ha d'arreglar aquell carrer? tot molt estrany..i coincideix amb l' obertura d'un gran super a prop.

Reportatges