Divendres, 24 de Maig de 2024

Últims dies per sol·licitar les ajudes a la rehabilitació d'habitatges

27 de Maig de 2021, per
  • Anunci de la campanya d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges

    Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus recorda que el 30 de juny finalitza el termini per sol·licitar les ajudes a la rehabilitació d'habitatges del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus, dotades amb una partida de 675.000 euros. 

La primera impulsa la rehabilitació d'habitatges desocupats per incorporar-los a la Borsa per a la mediació del lloguer social de Reus. La segona proposa la rehabilitació dels elements comuns dels edificis, subvencionant obres de millora de l'eficiència energètica i eliminació de barreres arquitectòniques, inclosa la instal·lació d'ascensors. Les respectives convocatòries preveuen subvencionar el 50% de les actuacions.

Els programes van dirigits a propietaris o comunitats de propietaris, i se n'exclou expressament els grans tenidors, tret que siguin cooperatives d'interès públic o utilitat social. Lluitar contra l'exclusió residencial, incrementar l'oferta d'habitatge assequible a la ciutat, millorar la qualitat del parc residencial i dinamitzar el sector de la construcció de Reus. Són els objectius que persegueixen els dos programes de subvencions per al foment de la rehabilitació d'habitatges inclosos en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus.

Per a informació més concreta de la convocatòria, consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Reus. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges