El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull fins al proper 17 de febrer l'exposició "quaranta-cinc anys de carnaval reusenc", organitzada per la Germandat dels set pecats capitals. Aquesta proposta expositiva mostra, a través de les fotografies, l'evolució de la celebració del Carnestoltes de Reus des de la seva revitalització, l'any 1978, fins a l'actualitat. A través de les imatges, el visitant pot apreciar com ha canviat la festa i com s'ha anat transformant.
Quan l'any 1978 es recupera la celebració del Carnestoltes reusenc, la festa s'estructura a partir del model existent a principis del segle XX, un model que girava al voltant de les grans desfilades i els balls a les diferents societats de l'època: l'Olimpo, El Círcol, el Foment Republicà o La Palma, entre d'altres. Així doncs, i partint d'aquesta estructura bàsica d'un Reus noucentista, al llarg dels darrers quaranta-cinc anys s'ha anat seguint aquest model, i a la programació del Carnaval de Reus s'hi han anat incorporant elements que, amb més o menys continuïtat, han permès enriquir l'oferta.
La Germandat dels set pecats capitals organitza anualment una mostra sobre el Carnaval de Reus. Enguany l'exposició es podrà visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus (c. Llovera, 15) amb el següent horari: de dimarts a dissabte, d'11 del matí a 1 del migdia, i de 5 de la tarda a les 8 del vespre (tancat 10 i 13 de febrer). L'entrada és lliure.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics