Dilluns, 24 de Juny de 2024

Victòria!

L'Alnimar es desfà del Barça als penals i diumenge podria ser campió de Lliga a casa

06 de Juny de 2008, per Josep Gallofré / Jaume Garcia
  • Pedro Gil ha marcat un gran gol

Josep Gallofré

• L'afició ha omplert el Palau

Dos gols a un en el llançament de penals ha donat la victòria al Reus, que aquest diumenge podria proclamar-se campió de Lliga a Reus si es desfà novament del Barça.

Jordi Molet i Pedrito Gil han marcat els dos gols del conjunt roig-i-negre als penals, mentre que Ordeig ho ha fet pel Barça. El darrer penal l'ha llençat Borregán, que per dos cops ha fallat. L'àrbitre l'havia fet repetir perquè Trabal s'havia mogut.

En una primera part molt igualada i amb dos gols de Marc Gual i Pedrito Gil, el Reus havia donat un cop a la Lliga a la primera part del tercer partit de la final. Jugant amb una seriositat extraordinària i amb un clar domini estava aconseguint l'objectiu d'anar clarament pel davant.

Però a la segona part, el Barça s'ha refet i ha empatat a dos, amb gols de David Páez i Ordeig. Pedro Gil ha aconseguit un golàs des del mig del camp que semblava donar la victòria al Reus (3-2), però David Páez ha igualat a falta d'un minut i mig.

En les dues parts de la pròrroga la dinàmica la portat l'Alnimar. Pedrito Gil ha agafat la batuta del conjunt reusenc i ha portat el Barça al seu ritme, amb tres jugades consecutives que haguessin pogut acabar amb gol.

Prop de 3.000 persones han omplert a vessar el Palau d'Esports reusenc en una tarda calurosa. El partit ha estat retrasmès en directe pel Canal 33.