Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Comença Nadal «amb geni» de Reus

26 de Novembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Una vista del Mercadal, durant l'espectacle per l'encesa dels llums i l'arbre

    Reus.cat

La tradicional encesa dels llums i de l'abre del Mercadal ha donat el tret de sortida, aquesta tarda de divendres, a la campanya Reus, un Nadal amb geni, amb la qual el consistori vol dinamitzar les vendes del comerç per festes, atraure visitants i fer gaudir els veïns amb les atraccions i espectacles que s'han previst de cara a les properes setmanes. 

Ha estat a les 7 del vespre quan s'ha produït el màgic instant d'encesa dels llums nadalencs d'enguany, que combinen les tonalitats vermelloses i daurades, per donar pas al cap de setmana. L'alcalde, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, han estat acompanyats pel personatge estrella de la campanya, el Geni de Nadal, que dies enrere es va presentar als mitjans de comunicació locals. 
 

El Geni del Nadal, el protagonista de les festes Foto: Reus.cat

 

La festa del Mercadal també ha comptat amb música Foto: Reus.cat


A banda, els portaveus dels grups municipals amb representació al ple, així com els representants de les diferents associacions i entitats comercials de la ciutat, s'han sumat a la festa. Tots ells han pogut prémer el botó que, de manera simbòlica, ha encès els llums i l'arbre. L'acte ha comptat amb l'animació musical del grup After Darks.

Llum i música a les places



Des d'aquest divendres, 26 de novembre, i fins al dia 10 de gener, Reus, un Nadal amb geni comptarà amb diferents espais per evocar les festes nadalenques, com la plaça del Mercadal, la plaça del Prim, la plaça d'Evarist Fàbregas, els Mercats de Reus o la plaça de la Llibertat, amb elements lumnínics.

S'han previst també espectacles itinerants de diferents formats, adreçats als més petits, amb música i màgia. "La voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments de comerç, servei i restauració incentivant les compres de Nadal", han exposat fonts municipals. És per aquest motiu que els llums seran encesos, cada dia, de dos quarts de 6 de la tarda a les 10 de la nit (els dies assenyalats, l'horari s'allargarà).  

Recupereu els detalls de la programació prevista: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges