Dimecres, 11 de Setembre de 2024

El Síndic de Greuges de Catalunya fa parada a Reus

15 de Desembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Una imatge del centre cívic del Carme, de Reus

    Reus.cat

Un any més , l'oficina itinerant del Síndic de Greuges de Catalunya fa parada a Reus. Concretament, serà el 21 de desembre quan l’equip del Síndic farà una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Reus que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas).

A la Patacada



Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges a Reus "respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones per facilitar la presentació de queixes i fer consultes i s'emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis i barris de Catalunya", han indicat fonts del consistori.

Les visites presencials s’atendran al centre cívic del Carme, plaça de la Patacada, 10. Les persones interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges