Dijous, 15 d'Agost de 2024

El segon premi del sorteig de Reis, el 44469, toca a Falset i a 13 municipis catalans més

06 de Gener de 2022, per
  •  

No és una pluja de milions, però és un segon premi molt repartit. El sorteig de Reis de l'estat espanyol ha deixat un bon pessic de diners a Catalunya després de la rifa celebrada aquest migdia a Madrid. Encara que el primer premi ha esquivat el país, ja que ha tocat de manera íntegra a Logronyo, el segon premi ha tocat en més d'una desena de municipis de Catalunya. És el número 44469, que atorga 750.000 euros per cada sèrie.

En total ha tocat a 14 municipis del país: Manresa, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Vic, Sant Cugat del Vallès, Argentona, Sant Quirze del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Roses, Figueres, L'Espluga de Francolí i Falset. El tercer premi també ha anat a parar a Catalunya, a l'Hospitalet de Llobregat.

El sorteig també atorga diversos premis petits que es poden consultar tots de manera íntegra en aquesta pàgina web de Loterias y Apuestas del Estado. També hi podreu consultar tots els altres premis, que deixen entre 400 i 1.000 euros per cada sèrie.

[plantillavirals]
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges