Un dels crítics de més renom mundial, Eric Asimov, que escriu de manera regular per al diari nord-americà The New York Times, ha escrit un article on recomana 20 vins de tot el món amb un preu inferior a 20 dòlars per a aquests mesos d'hivern. "Vins correctes a bons preus n'hi ha", comenta Asimov, "però entre 15 i 25 dòlars l'ampolla, obres la porta a descobrir vins molt interessants". En aquest article parla de "vins de regions poc conegudes, però deliciosos i amb gran valor", i llista una vintena de vins que descriu com a "temptadors".
A la llista, Asimov recomana un vi del Montsant, el Sileo 2019, del celler vitícola Sileo, un vi de 20 dòlars. Diu que el "Montsant, a Catalunya, sovint es veu eclipsat per la regió veïna del Priorat, però els seus vins a poc a poc s'estan guanyant respecte i afecte. Aquesta ampolla n'és un bon exemple. Està fet principalment de garnatxa, amb al voltant d'un 20% de carinyena, cultivada en un conjunt divers de sòls. Té sabor de fruita vermella i negra i és terrós i mineral".
Sileo 2019 del celler vitícola Sileo
A la llista, Asimov recomana un vi del Montsant, el Sileo 2019, del celler vitícola Sileo, un vi de 20 dòlars. Diu que el "Montsant, a Catalunya, sovint es veu eclipsat per la regió veïna del Priorat, però els seus vins a poc a poc s'estan guanyant respecte i afecte. Aquesta ampolla n'és un bon exemple. Està fet principalment de garnatxa, amb al voltant d'un 20% de carinyena, cultivada en un conjunt divers de sòls. Té sabor de fruita vermella i negra i és terrós i mineral".
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics