Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Organitzen un torneig com a prèvia del World Padel Tour a Reus

20 de Gener de 2022, per Marc Busquets Obré
  • El torneig internacional de pàdel se celebra al març, a Reus

    Reus.cat

Reus es prepara per a l’arribada, al març, d’una prova del calendari del World Padel Tour. Per tal de "promoure i acostar" la pràctica d'aquest esport als ciutadans, la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure han previst tot un seguit d’accions sota el programa Reus Pro Pàdel que "permetrà practicar i viure el pàdel des d’un context més proper", segons ha exposat aquest migdia de dijous el batlle, Carles Pellicer, en roda de premsa.

Tornejos en clubs i centres



L’esdeveniment central serà el torneig anomenant Open Reus Pro Pàdel, que tindrà lloc els divendres i caps de setmana del mes de febrer. S’organitzarà des dels clubs i centres Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Les dates dels diferents tornejos són, al Global Pàdel, el 4,5 i 6 de febrer; al Padel Indoor, l'11, 12 i 13 de febrer; al Reus Deportiu i al Reus Ploms, els dies 18,19 i 20 de febrer; i al Club Tennis Reus Monterols, el 25, 26 i 27 de febrer. El torneig comptarà amb categoria femenina i masculina i el quadres de competició de les parelles seran en funció del nivell d’aquestes "per tal de gaudir de partits emocionants", en paraules del regidor d'Esports, Josep Cuerba. El format serà el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que rebran els participants. Els poden inscriure’s a tantes seus com vulguin. Els guanyadors rebran, com a obsequi, una entrada d’un dia per al World Padel Tour Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

Pista al Mercadal



Si la situació epidemiològica ho permet, ha apuntat Pellicer, les finals de cada seu i cada categoria es jugaran en una pista que es muntarà a la plaça del Mercadal, amb grades laterals i que acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles com exhibicions o pàdel adaptat, entre d’altres. La resta d’accions que formen part del programa Reus Pro Pàdel es portaran a terme en l’àmbit educatiu.

Pellicer i Cuerba han agraït públicament a l’esportista Ari Sánchez la seva implicació en les diferents accions del programa Reus Pro Pàdel, com a màxima ambaixadora del pàdel reusenc a nivell mundial i que també a ofert la seva imatge a l’Open Reus Pro Pàdel. De fet, a la roda de premsa s'ha emès un clip de la jugadora. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22  24 de Gener de 2022

Las calles están muy mal

Déjense de chorradas y pongan las calles y plazas en condiciones, hace tiempo que las avenidas,calles y plazas del centro de Reus estàn fatal el asfalto se encuentra muy deteriorado en muchos sitios ya no hay baches, hay socavones, es nefasto, mientras el ayuntamiento no va al fondo de la cuestión y si seguimos así poca gente vendrá a visitarnos, calles en muy mal estado, las bicicletas que campan a sus anchas y siempre por encima de las aceras, descontrol con la pandèmia, nadie vigila y controla con todos los protocolos que hay marcados, los patinetes siguen por donde no tienen que pasar, los parques fatal y sin intención de recuperar juegos de los niños, la jardineria es un verdadero desastre, las cacas de los perros siguen, todo un verdadero descontrol, señores del ayuntamiento haber si actúan de una vez por todas

Reportatges