Dijous, 15 d'Agost de 2024

El vi del Priorat que surt en una sèrie de Netflix

24 de Gener de 2022, per Redacció
  •  

El vi Maius, de Maius Viticultors (Priorat), surt al primer capítol de la sèrie Sueca Bonus Familjen (Una família unida), una comèdia de quatre temporades que narra les vides d'una parella enmig de fills i d'exparelles. Al final del primer capítol de la sèrie es veuen les caixes del vi del Priorat a casa dels pares d'un dels protagonistes de la tragicomèdia.​

Josep Gómez és el propietari del celler Maius, construït el 1998 a la localitat de la Morera del Montsant, en un paratge denominat el barranc de la bruixa. En declaracions al diari digital Totsantcugat, afirma que el país nòrdic compra molt de vi Maius.

"Exportem molt a Suècia, també a Holanda, a Polònia o a Suïssa, i el propietari del distribuïdor que tenim a Suècia està molt vinculat a la vida cultural d'Estocolm. És l'única explicació que hi veig", apunta. I continua dient que no ha estat planificat, però que "ara ens hem enganxat a la sèrie".

El vi Maius


El celler elabora dos vins sota l'empara de la DOQ Priorat, el Maius Clàssic i l'Assemblage. Tots dos vins surten de les vinyes pròpies del Barranc de la Bruixa, on hi ha plantades les varietats garnatxa, carinyena i cabernet sauvignon.

El Maius Clàssic passa un any per fusta, al contrari de l'Assemblage. Dos vins que obtenen grans puntuacions als concursos i a les guies.


Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges