Diumenge, 06 d'Octubre de 2024

Uns 600 motoristes se citen a Reus per l'EutichesBook

05 d'Abril de 2022, per
  • Imatge general d'un grup de tres motos en ruta pel Solsonès, entre coll de Jou i Solsona. Imatge d'arxiu

    Oriol Clavera

Uns 600 amants del motociclisme es donaran cita aquest dissabte, 9 d’abril, en la ruta motociclista EutichesBook. Reus ciutat amb geni. Es tracta de la cinquena edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Club Esportiu Eutiches, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus a través de la regidoria d'Esports i Reus Promoció.

Amb sortida i arribada a firaReus, el recorregut transcorrerà per les carreteres interiors de les muntanyes de la Costa Daurada, el Priorat i les Muntanyes de Prades. EutichesBook és un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres obertes al trànsit de l’interior de les muntanyes de la Costa Daurada, Els Ports, el Priorat, les Muntanyes de Prades i el Maestrat.

L’EutichesBook és una de les sis proves d’aquest estil que es realitzen a tot l’estat. L'itinerari és sorpresa i canvia segons l'edició. El participant el descobreix amb l'única ajuda d'un llibre de ruta, el roadbook, tot havent de passar pels punts de control establerts, a l’estil del Dakar. Quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i molts revolts per a gaudir d'un entorn únic amb acompanyant o amics.

La sortida de les motos es farà de forma esglaonada des de les 7 del matí de dissabte, a raó de dues motos cada 30 segons. Divendres, 8 d’abril, es farà el briefing presencial també a firaReus.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha ressaltat que “Reus és porta d’accés a una xarxa de carreteres molt ben valorades pel col·lectiu motociclista”.

Les inscripcions a la cursa es podran fer fins al dijous 7 d’abril (o fins arribar al límit de 600 inscrits) a través del web de la cursa.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges