Dimarts, 16 de Juliol de 2024

La regidoria d'Empresa i l'INS Baix Camp col·laboren en un projecte per a estudiants i pimes

01 de Juny de 2022, per Reusdigital.cat
  • Reus.cat

El regidor d'Empresa de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats; i Cèlia Bermúdez, tècnica de la regidoria, s'han reunit aquesta setmana amb el director i subdirector de l'INS Baix Camp de Reus, Josep Lluís i Ferran Borrell, per "afiançar les aliances" que porten ja treballant des de fa mesos en un conveni de col·laboració a llarg termini en el qual els alumnes de formació professional del centre puguin dur a terme "projectes reals" amb petites i mitjanes empreses de la ciutat.

Webs i fotografies



Durant aquest curs, alumnes de la família de comerç i màrqueting del centre han col·laborat ja amb petites empreses emergents; aquest contacte ha estat aportat per la regidoria d'Empresa i Ocupació. S'han dut a terme pàgines web per a petits negocis i també sessions fotogràfiques i retoc d'imatges de productes.
 

Representants de la regidoria i del centre han cooperat en el projecte Foto: Cedida


La voluntat és que aquestes col·laboracions es duguin a terme amb les quatre famílies professionals del centre (informàtica, administrativa, sanitària i la ja comentada de comerç i màrqueting).

Digitalització de digitalització



Des de ja fa quatre anys, els alumnes del cicle formatiu de Grau superior de Màrqueting i Publicitat del centre col·laboren amb entitats i empreses locals "per ajudar-les en la seva digitalització i altres necessitats que puguin tenir relacionades amb el món de la comunicació i el màrqueting". 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges