Divendres, 04 d'Octubre de 2024

Els 10 millors restaurants de Reus per aquest Nadal, segons TripAdvisor

15 de Desembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Reusdigital.cat us proposa opcions culinàries diverses a Reus, valorades pels usuaris de TripAdvisor

    MBO

Arriben les festes i són molts els que cerquen restaurants a Reus per anar a celebrar-hi algun àpat familiar, amb els amics o, fins i tot, amb els treballadors de l'empresa.  Sigui per fer un beure o per fer un mos, l'oferta gastronòmica a Reus és diversa, variada i exitosa. Tan sols cal passejar-se pel nucli antic i pels barris per adonar-se que amb l'estiu tots en tenim ganes, de fer-la petar tot degustant el millor de la nostra gastronomia. 

Un web i plataforma referent, en aquest sentit, és TripAdvisor. Ja fa anys que funciona, i és força útil quan es viatja i es vol consultar de manera ràpida i senzilla quins són els millors allotjaments d'una destinació, així com els llocs imprescindibles i els restaurants més ben valorats. A Reusdigital.cat hem recopilat els 10 establiments que millor puntuació han rebut, segons els clients que a posteriori hi han escrit les seves ressenyes, i que poden ser una bona opció per aquest Nadal.

 

10: La Comarca


Es troba al carrer Vallorquetes 1. La Comarca tanca el top 10 dels millors restaurants de Reus, segons TripAdvisor. Rep una valoració de 4,5 sobre 5, i se'n destaca especialment el menjar, a l'estil mediterrani.

 

9: Le Bistrot



Situat al número 18 del carrer de Santa Anna, Le Bistrot es troba al número 9 dels 251 restaurants reusencs que es troben valorats a TripAdvisor. Rep una valoració de 4,5 sobre 5, i se'n destaca especialment el servei. S'hi ofereix cuina francesa i mediterrània. 

 

8: Vítric



És al número 24 del carrer de Santa Anna, i rep una puntuació global de 5 sobre 5. El web en subratlla l'oferta de plats vegetarians, així com la relació qualitat-preu. 

 

7: Museu del Vermut



Un dels clàssics de la gastronomia local. Rep 4 punts sobre els 5 possibles, a partir de les més de 700 ressenyes dels usuaris de TripAdvisor. El menjar i el servei són molt ben valorats (4 sobre 5), però no tant la relació qualitat-preu (3,5 sobre 5). L'ambient i la decoració també són qüestions que han satisfet els clients. És al número 7 del carrer de Vallroquetes.

 

6: Xivarri



La tasca del número 7 del carrer de Pubill i Oriol és un altre dels populars locals de restauració de la ciutat. Les més de 600 valoracions fetes pels clients han atorgat al negoci una puntuació de 4 sobre 5, amb el menjar i el servei com els punts forts (en tots dos casos, 4 sobre 5). 

5: La Giberga



Ubicat al número 12 del carrer d'en Vilar, el restaurant La Giberga rep 4,5 punts sobre 5 en les categories de menjar, servei i qualitat-preu. Hi ha més de 350 ressenyes acumulades, de les quals més de 150 opten per qualificar com "excel·lent" l'experiència de fer-hi un àpat. 

 

4: Little Bangkok



Temps enrere, quan vam fer un article similar a aquest, el restaurant Little Bangkok va resultar el número 1 de la cuina local. Ara és al cinquè, segons els usuaris de TripAdvisor, després de prop de 800 ressenyes publicades, amb 4,5 punts sobre 5. El local de cuina tailandesa, al número 5 del carrer de Vallroquetes, ofereix plats vegetarians i sense gluten. Rep una puntuació de 4,5 punts sobre 5 pel que fa al menjar i al servei. 

 

3: Ferran Cerro restaurant



Al número 2 del rànquing hi trobem Ferran Cerro restaurant (plaça del Castell, 2). Rep una puntuació global de 4,5 punts sobre 5, amb més de 250 ressenyes publicades al web. Els punts forts del negoci són la qualitat de la seva proposta gastronòmica, així com el servei i la relació qualitat-preu. 

 

2: La Marieta



"Tot perfecte" o "fenomenal" són alguns dels comentaris que rep aquest establiment, situat al número 23 del carrer de la Presó de Reus. Per ara, compta amb més d'una seixantena de ressenyes dels usuaris de l'eina. Quant a la puntuació, destaca pel menjar, el servei i la relació qualitat-preu (5 punts en totes tres categories).

 

1: L'Alkimista



Més de 120 usuaris han donat 5 punts (sobre 5) al restaurant l'Alkimista, a les Carnisseries Velles. Rep també la màxima valoració en les tres categories analitzades (menjar, servei i relació qualitat-preu) amb les seves propostes mediterrànies i de cuina fusió. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Tip  07 de Juliol de 2022

Disculpeu, però algú ho havia de dir.

Sabeu que molts comentaris favorables els fan els establiments i els seus amics i familiars? Ferran Cerro: Res al plat, tot al compte.

Reportatges