Dimarts, 09 de Juliol de 2024

Cinc bones maneres d'acomiadar el mes de juliol

29 de Juliol de 2022, per Reusdigital.cat
  • Joana Serrat als concerts de la Mercè d'Estrella Damm són una tradició que ni la pandèmia ha pogut aturar.

    Ricard Novella

Des de Reusdigital.cat, us proposem cinc propostes que considerem prou divertides per tal que passeu un bon cap de setmana. Esperem que en gaudiu, i que acomiadeu com toca el mes de juliol!

Festes als barris de Reus



Ens agrada repassar les festes que es fan als barris de la nostra ciutat. Al llarg de les últimes setmanes n'hem destacades unes quantes, i aquest cop és el torn dels Jardins de Reus i dels Xalets Quintana. 

Als Jardins de Reus, el pregoner serà un dels membres del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius. Hi ha previstes activitats diverses per a tothom, amb música, cercaviles i una festa de l'escuma. Tots els detalls els podreu consultar aquí. Quant als Xalets Quintana, la pregonera és Montserrat Vilella. Els actes els teniu en aquest enllaç.

Visita teatralitzada a la Morera de Montsant



Reflexions d'un pare cartoixà a Montsant és el nom d'una visita teatralitzada (dissabte, a les 6 de la tarda) al voltant de la vida contemplativa i espiritual dels monjos cartoixans que es van instal·lar en aquest lloc màgic. Els dies 6 i 13 d'agost també es farà.

Voleu conèixer de primera mà la vida dels cartoixans? Els seus símbols? Les seves llegendes? En aquest espai tranquil i protegit per la serralada de Montsant, els monjos cartoixans van seguir un model de vida marcat pel silenci i l'oració, combinant la solitud eremítica amb l'empara de la vida comunitària.

Us endinsareu en aquesta manera de viure, en primera persona, a través d'un dels pares que hi van viure. Les entrades, a la venda aquí.

Reus Blues Festival i altres espècies picants



Us recomanem el concert previst per aquest dissabte a la nit al Reus Blues Festival. La proposta és Ely & The good boys. 

Elena Ley és la frontwoman del power trio format pel guitarrista Carlos Saura, el baixista Max Mojo Moritz i el bateria Victor Solana. La banda està revolucionant l'escena del R&B en la seva base d’origen. Els músics, amb experiència internacional, es van reunir per a una jam a Barcelona.

Per als quatre va ser un "moment màgic" que va portar a la formació de la banda. Les entrades anticipades es poden adquirir aquí
 

Garbinada Pop, a Falset



Des del passat 23 de juliol i fins al 14 d’agost, Falset acollirà el segon festival Garbinada Pop amb actuacions d’artistes com Joana Serrat, Els Pets, Donallop i El Petit de Cal Eril. 

Un dels grans noms del festival és Joana Serrat, que actuarà a les piscines el dissabte 30 de juliol a les 9 del vespre. Les entrades anticipades, en aquest cas, tenen un preu de 12 euros (i de 15, a taquilla).

La cantautora vigatana presentarà Hardcore From The Heart, el seu cinquè àlbum. Serrat es serveix del llibre de la sexòloga Annie Sprinkles (del mateix títol), per dur a terme un viatge introspectiu que, a través de les seves lletres i música, confronten a l'osonenca davant d'un reflex de sí mateixa, davant d'una imatge conformada de clarobscurs.

Amb aquest disc, Serrat es va situar entre els discos destacats editats a l’estat del 2021 amb la participació a alguns dels millors festivals de Catalunya i de l’estat i sortides internacionals.
 

Festa Major d'Almoster



Ja fa uns dies que la vila d'Almoster està de celebració per la festa major de Sant Abdó i Sant Senén. Dissabte 30 de juliol, a partir de dos quarts d'11 de la nit, tindrà lloc la revetlla jove amb l'actuació dels grups Arc de Triomfi Juantxo Skalari & La Rude Band. L'endemà, a dos quarts de 10, qui tingui gana podrà començar la jornada gaudint dels esmorzars de forquilla que se serviran en diversos establiments del municipi. 

Consulteu aquí el programa de la festa. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges