Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Quins són els millors locals d'oci nocturn de Reus?

04 d'Agost de 2022, per Reusdigital.cat
  • ACN

Un cop hem deixat enrere les restriccions sanitàries més severes per contenir la covid-19, l'oci nocturn ha estat un dels molts sectors afectats per la pandèmia que ha pogut anar recuperant l'activitat. En ple estiu és quan possiblement més de gust ve sortir a sopar i a fer una copa, després. A Reus, l'oferta d'oci nocturn és diversa i es concentra especialment al nucli antic, si bé podem trobar locals (siguin bars, pubs o discoteques) arreu del terme. Hem volgut copsar què en diuen, els seus clients, a la xarxa. 

Tan sols cal fer una breu cerca a Google per comprovar quina és la valoració que els navegants fan d'un determinat espai. N'hem seleccionat alguns, i tot seguit us traslladem algunes de les dades més rellevants. 

El Call



El Call de Reus ja fa anys que funciona a la nit reusenca. Es troba al número 7 del carrer de l'Hospital, a tocar de la Prioral, i obté una puntuació de 4,5 sobre 5 a partir de mig centenar de comentaris aportats per clients. Altre cop hi ha diversitat de valoracions. Hi ha usuaris que 
manifestes que es tracta d'un "local amb un atenció molt cordial, gairebé com familiar"; no obstant això, altres creuen que "només és una bona opció si el que t'agrada és un ambient pèssim". 

Sala New York



Els més de 120 comentaris que fins ara acumula aquest espai d'oci nocturn fan que obtingui una puntuació de 4,5 sobre 5. És al número 11 del carrer de les Illes Medes (a la carretera de Montblanc, per entendre'ns). Fa tan sols uns dies que una clienta n'ha opinat que és "una excel·lent escola de ball, per aprendre des de zero o simplement per millorar. S'hi pot sopar, o prendre un còctel i ballar". "La música se sent molt bé, però és del pitjor", diu un altre usuari sobre la qualitat. Per a gustos, ja se sap, els colors. 

LA NUIT



Situat al número 11 del carrer de Santa Anna, el local compta amb una valoració de 4 estrelles (sobre 5), segons les aportacions fetes a Google. Se'n destaca, posem per cas, el seu "bon ambient" i la "bona música" que s'hi posa i es balla. "Dels millors llocs per sortir de copes per Reus si no ets ni jove ni gran", assenyala un usuari. Una altra navegant, però, apunta que "el local es petit i no es pot ballar sense trepitjar algú!". 

La Fàbrica



Un dels clàssics de la nit reusenca. El local és al número 32 del passeig de Mata de la capital del Baix Camp. Rep una puntuació de 3,7 pels usuaris que hi han volgut dir la seva, a Google (en són més de 1.700). D'opinions, ja se sap, per a tots els gustos. N'hi ha que indiquen que s'hi pot trobar "molta diversió en diferents ambients per a totes les edats", mentre que altres descriuen males experiències. "M'han fet fora per algo que no he fet, i a més ho han fet de manera bruta i amb un tracte pèssim".

L'Hangar



L'Hangar de Reus es troba al número 16 del carrer d'en Vilar. En aquest cas, tan sols ha rebut per ara sis ressenyes a Google, amb les quals aconsegueix una puntuació de 3,7 sobre 5

Sabana



Al número 19 del carrer d'Eduard Toda, l'espai va acollir anteriorment altres negocis del sector, com el Drums. Ara s'anomena Sabana Reus, i a Google obté una puntuació de 3,6 sobre 5 a partir de més de 450 ressenyes, avaluacions i comentaris. "El divendres 8 (de juliol) hi havia el millor dj que he escoltat en la meva vida", fa constar un client. "Poca responsabilitat i maduresa del personal de les barres", assegura un altre. 

Classix Discotheque



Un altre clàssic de l'oci nocturn local. És al número 14 del tomb de ravals de Reus, i és punt de trobada de molt jovent. Rep una puntuació de 3,4 sobre 5, segons les més de 100 valoracions rebudes fins al moment. Altre cop trobem opinions oposades; "ahir hi vam fer un sopar d'empresa i va ser un desastre total, mal servits", diu una usuària. "M'ho he passat molt bé", rebla un altre. Entre les dades que recopila Google també s'hi trobada l'estada mitjana. Segons sembla, els clients del local s'hi estan "entre una i quatre hores". 

De locals d'oci nocturn n'hi ha d'altres, de diversos estils i adreçats a diferents públics. En qualsevol cas, i si empreu aquest article per escollir on anireu amb la colla a gaudir de la nit, feu-ho de manera responsable i tot respectant el descans dels veïns. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges