Dimarts, 16 de Juliol de 2024

​Aprovat el Consell de la Formació Professional de Reus

16 de Setembre de 2022, per
  • El Ple aprova el Consell de la Formació Professional de Reus

    Cedida

El Ple de l’ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres la creació del Consell de la Formació Professional de Reus, a més del Reglament regulador del Consell. El Consell de la Formació Professional és un òrgan consultiu, no vinculant i de participació que suma les aportacions dels diferents agents educatius, socials i econòmics que formen part d’aquesta formació. Es tracta d’un espai per treballar en xarxa i impulsar els estudis d’FP a la ciutat. 

El Consell promourà la Formació Professional, entre altres objectius


Segons el Reglament del Consell de la Formació Professional, que se sotmetrà a exposició pública abans de l’aprovació definitiva, té funcions de debat i proposta. També estableix que durà a terme funcions com promoure la formació professional, millorar-ne la coordinació, donar suport a la FP dual, potenciar la mobilitat europea d’estudiants i docents i generar espais de debat, entre d’altres. 

El Consell estarà constituït per un representant de cada centre de formació amb seu a la ciutat, un representant de cada grup polític amb representació municipal, representants de la Generalitat, associacions professionals i empreses, agents socials i dos ciutadans a títol individual. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges