Dilluns, 16 de Setembre de 2024

Què fem, aquest cap de setmana?

23 de Setembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Una persona servint una copa de vi en la Fira del Vi de la DO

    ACN

Un cap de setmana, a Reusdigital.cat us hem preparat un llistat amb cinc propostes d'oci i lleure per al vostre temps dels propers dies. Agafeu l'agenda, que això ja comença!

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia



Arribem a la part destacada de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus. Enguany, a més, els actes lúdics i tradicionals han recuperat la normalitat després de les restriccions més dures per la pandèmia. 

Dissabte (la vigília) i diumenge s'han previst iniciatives per a petits i grans. Consulteu el programa en aquest contingut:


Concert amb The Sey sisters a la Vilella Alta



Divendres al vespre a les 8 del vespre, i en el marc de la 6a edició del Festival Terrer Priorat, concert de The Sey sisters, un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s'uneixen amb l'objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wYEDFhgS6H8[/youtube]
Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents.

Més informació i entrades, aquí.

Claudia Crabuzza en concert



Amb motiu del 50è aniversari de l'agermanament de les ciutats de Tarragona i l’Alguer, i en el marc de la festa major de Santa Tecla, aquesta jove cantautora algueresa visita la ciutat (dissabte, dia 24, a dos quarts de 7 de la tarda i al Teatre Metropol). Les seves cançons recorren amb música i paraules el traç d’un camí de dona que comprèn les cares de la vida.

Claudia Crabuzza canta a dones inspiradores, fills i ofrenes a la Mare Terra, remors del carrer, arbres i gossos. Un record a les dones de la cançó popular i a un dels més preuats cantautors de la música algueresa, Pino Piras. Accés lliure, limitat a la capacitat de l’espai. 

28a edició del Concurs de Castells



El Concurs de Castells torna després de dos anys d'aturada i d'haver-se de suspendre al 2020. Torna amb el format habitual de tres jornades, una primera a Torredembarra i les dues a la TAP, i amb la participació de 42 colles com en edicions anteriors, 12 a la diada de Torredembarra i 18 i 12 colles respectivament a les diades de dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre a Tarragona.

El diumenge 25 de setembre, doncs, la cita serà a la plaça del Castell, de Torredembarra. Més informació, aquí

Gastro Wine & Music a Salou



Nova edició del Gastro Wine & Music, a Salou. Enguany la cita comptarà amb 13 restaurants participants i cinc col·laboradors, que oferiran sis degustacions, 20 showcookings i dues postres als assistents; i maridats amb el vi i el cava de 20 cellers.

La jornada també inclou música en directe, màgia i l'actuació del DJ.

Podeu comprar l'entrada a l'AEH Salou (977 239 600, o aeht@aeht.es). La cita és el diumenge, dia 25 de setembre, a les 7 de la tarda. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges