Dissabte, 03 d'Agost de 2024

​L’Harmonia del Carme promou l’arribada de nous veïns al barri

23 de Setembre de 2022, per
  • L'Harmonia del Carme impulsa el desenvolupament del barri

    Marc Busquets

L’Associació de Veïns de l’Harmonia del Carme, amb l’Ajuntament de Reus, ha impulsat la reforma i construcció d’habitatges al barri. La iniciativa va posar en contacte promotors, constructors i particulars per actuar a la zona, revitalitzar el barri i fomentar l’arribada de veïns

El pla urbanístic del barri, una demanda de l'entitat veïnal


Després de quatre anys, l’Harmonia del Carme compta amb fins a un centenar més de famílies, “una bona decisió pel desenvolupament del barri i de la ciutat”, segons l’entitat.

S'han rehabilitat més d'una cinquantena d'edificis del Carme, centrant-se sobretot en cases buides i en mal estat, i impulsant l'arribada de famílies.
 

La rehabilitació de diversos edificis del barri ha fomentat l'arribada de famílies Foto: Marc Busquets


No obstant, l'entitat veïnal reclama al consistori l’aprovació del projecte del pla d’acció urbanístic i la signatura del conveni de la Generalitat, que asseguren que s’ha de signar abans que acabi el 2022.

A més d'exigir, també, que es compleixi el compromís del pla d’obres, aprovat l’any 2004, i que afecta tres sectors del barri i fins a una vintena de famílies. Aquest pla suposaria la creació de nous carrers i inclou el desdoblament del CAP Sant Pere.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges