Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Suspenen la cercavila del Seguici Festiu Petit i el Correfoc pel mal temps

23 de Setembre de 2022, per
  • Aspecte de la plaça de la Llibertat de Reus, aquesta tarda de divendres, amb l'escenari muntat per Misericòrdia

    MBO

Alerta per una possible tarda de pluges intenses a bona part de Catalunya. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha activat l'avís per la possible intensitat dels ruixats a bona part del país, amb un perill màxim de quatre sobre sis, mentre que Protecció Civil ha activat l'alerta del Pla Inuncat.


El litoral i prelitoral de les comarques barcelonines serà la zona més afectada, de confirmar-se la previsió. L'alerta, en nivell més moderat, també s'expandeix a la Catalunya Central, el Pirineu, el Prepirineu i el Camp de Tarragona.

Afectació a Misericòrdia



Es dona la circumstància que a Reus i a Tarragona hi ha previstos actes lúdics i culturals per les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia i per Santa Tecla, respectivament. En aquest últim cas, finalment s'ha optat per suspendre tots els actes del dia. 

Quant a la capital del Baix Camp, destaca la suspensió del Seguici Festiu Petit, així com la de l'A Reus, correfoc! del vespre. Curiosament, la sortida de la canalla ja va perillar per Sant Pere, al juny, si bé finalment es va poder dur a terme. La BirraCori Fest que s'havia de celebrar a la tarda a la plaça de la Ràdio ja s'ha traslladat al Casal Despertaferro, segons s'ha apuntat des de Reus Cultura. 
Més enllà de les festes, el cert és que la pluja està tenint conseqüències diverses a la ciutat. La Guàrdia Urbana ha comunicat que està atenent una sèrie d'incidències a causa de la pluja d'aquesta tarda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

JUFECA  24 de Setembre de 2022

Podríamos hacerlo el Lunes 26

Los actos que se anuncian que se suspendieron por las inclemencias del tiempo me parecen correctos, ahora bien creo que lo más importante seria trasladar dichos actos al lunes día 26 ya que el "seguici petit" se lo merece, Sr. Alcalde póngase la mano en el corazón y haga felices a todos los integrantes de este colectivo.

Reportatges