Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Comencen les obres del nou carril bici a l'avinguda de Tarragona, de Reus

10 d'Octubre de 2022, per
  • Les obres ja són en marxa

    Reus.cat

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns els treballs de construcció del tram de carril bici que recorrerà l'avinguda de Tarragona, entre la rotonda del Tecnoparc i la rotonda de l'avinguda del president Macià. L'obra, adjudicada a l’empresa Construcciones Asensio SL amb un pressupost de 519.612,72 euros (IVA inclòs), forma part del desplegament del Pla de la Bicicleta; i té un termini d'execució de quatre mesos.

"La solució adoptada manté el sentit de circulació actual als dos costats de l’avinguda. S'estrenyen els carrils destinats als vehicles motoritzats (amb la qual cosa es contribueix a la reducció de la velocitat) i es crea un carril bici segregat unidireccional per banda i banda, tant en sentit Tarragona com sentit Reus", segons fonts municipals.

La separació dels carrils destinats a bicicletes dels carrils per als vehicles motoritzats es farà amb la instal·lació de peces de PVC sobre el paviment, que "reforçaran la seguretat dels usuaris de la via. A més de la separació física, es pintaran en vermell els trams de carrils bici on hi pugui haver més conflicte amb altres tipus de transport", s'ha precisat.

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22   11 d'Octubre de 2022

Gastó inútil

Incomprensible lo que está haciendo éste ayuntamiento con las obras de los carriles bici que se están construyendo en nuestra ciudad, es un gastó inútil que solamente lo utiliza poquísima gente , no se entiende éste gastó, lo que tiene que hacer en este tema la urbana es aplicar mano dura porque siguen circulando por las aceras molestando a todos los peatones sin respetar a nadie, esto es lo que tienen que hacer y no invertir el dinero en los carriles bici

Reportatges