Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Tres escoles del Camp prenen part en una trobada Erasmus+ a Frankfurt

16 de Desembre de 2022, per
  • Tres centres del territori han estat representants a la trobada europea

    Cedida

Les escoles Torroja i Miret, de Vila-seca; Santa Marina, de Pratdip; i Marià Fortuny, de Reus, han realitzat una trobada Erasmus+ a la ciutat de Frankfurt de l'11 al 17 de desembre.

Durant aquests dies, docents de les tres escoles del Camp i de l'escola Podstawowa, de Czestochowa, han participat en les activitats programades en el job shadowing amb l'escola alemanya de BouleSchule i la polonesa de Czestochowa.

Les activitats d'aquest programa europeu, han assenyalat els docents del nostre territori, "permeten a centres i professors conèixer altres mirades educatives, i altres propostes metodològiques i organitzatives des d'un enfocament inclusiu". A més a més, el grup de docents ha tingut l'oportunitat de gaudir dels paisatges del Glosser Feldberg, visitar la casa museu de Goethe i el monestir d'Eberbach. També el mercat nadalenc de la ciutat de Frankfurt del Maine.

En aquest moment ja preparen noves mobilitats europees per a docents i alumnes amb destinacions com Itàlia, Polònia i Dinamarca. Les escoles també rebran docents d'altres països com La Reunion (França), Portugal, República Txeca i Dinamarca.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges