Dimecres, 28 d'Agost de 2024

El Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó sub-14, a Reus

11 de Gener de 2023, per Reusdigital.cat
  • Cedida

El Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó manté la seva posta pels joves valors del tennis català i en aquest 2023 organitzarà la segona edició del circuit sub-14. Aquesta competició està pensada per a tots els nens de 14 anys o menys, i consisteix en quatre campionats amb seu a cadascuna de les demarcacions de Catalunya.

Els quatre tornejos es jugaran durant quatre caps de setmana seguits i, coincidint amb el dia de les finals, se celebrarà el Family Day amb clínics per a joves i adults, sorteig d’entrades pel torneig ATP 500.

Les dues primeres competicions es jugaran a partir del 14 i 15 de gener al Club Tennis Reus Monterols i al Club Tennis Sabadell. Durant els tres primers caps de setmana s’aniran jugant les eliminatòries i al quart s’acabarà amb les finals (4 i 5 de febrer). Els altres dos campionats començaran el 21 i 22 de gener a les pistes del Club Tennis Girona i del Club Tennis Urgell.

Els campions de cadascuna de les proves rebran una invitació per disputar la fase final del torneig, que se celebrarà la setmana del 15 al 23 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

Aquesta iniciativa, de la mà de la Federació Catalana de Tennis (FCT), forma part d’un conjunt d’accions del Barcelona Open Banc Sabadell per potenciar el tennis a Catalunya.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics