Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Xerrades per «entendre el món» a Cambrils

17 de Gener de 2023, per Marc Busquets Obré
  • Estel Romeu

Les associacions Banc del Temps i Club de Cinema ACTE de Cambrils han organitzat un cicle de conferències que tindran lloc entre els mesos de gener i juny. "Hem escollit una sèrie de temàtiques que ens ajudaran a saber d’on venim, on estem i cap on volem que vagi aquesta societat, tot des d'una dinàmica oberta i participativa per a crear debat, intentant desenvolupar un pensament crític", s'ha assenyalat des de l'organització. Aquesta serà ja la cinquena edició de la iniciativa. 

Energia, turisme, guerres



"També volem ressaltar l'alt nivell de comunicació i coneixements per part dels conferenciants, que estem segurs ens faran gaudir i a la vegada, com diu el títol ens ajudaran a entendre el món", s'ha afegit des de l'ACTE. La primera de les ponències serà el 23 de gener, a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec del doctor en Física Tèorica i investigador del CSIC Antonio Turiel. Portarà per títol Sense energia. Per què ens està passant el que ens està passant?

La memòria històrica, el model turístic del territori o els actuals confictes bèl·lics són altres de les qüestions que s'abordaran al cicle, batejat pels seus impulsors com Cambrils pensa. Xerrades per entendre el món

Totes les xerrades es faran al Centre cultural de Cambrils (Sant Plàcid, 18). 

Consulteu els dies i les temàtiques de les altres ponències del cicle:
 

Cartell del cicle Foto: Cedida



 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges