Divendres, 19 de Juliol de 2024

Una jornada per potenciar l'emprenedoria a les aules de Formació Professional

18 de Gener de 2023, per
  • La jornada ha tingut lloc a Redessa Viver

    Cedida

Redessa Viver ha acollit L’experiència d’emprendre a les aules de FP, una jornada amb l'objectiu d'apropar als coordinadors dels instituts de la demarcació de Tarragona les eines i informació dels serveis que s’ofereixen a les persones emprenedores a la ciutat. La jornada, que ha tingut lloc aquest dimarts, ha estat organitzada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’ajuntament de Reus.

Persones emprenedores han compartit els seus testimonis


A la sessió s’han presentat els recursos i espais que es proporcionen a les persones que volen emprendre com ara Redessa Viver o el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores. Hi han participat testimonis de persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes recentment o que actualment ho estan fent amb el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores.

És el cas del Pilar Perea, psicòloga de Piper Educa, centre de psicologia per a infants i adolescents; Sara Ouild, en procés de ficar en marxa un projecte de coworking; Montse Montalvo, que en unes setmanes inaugurarà la Cuina de la Montse dins del projecte Reus Espais Vius i Rafa Arancón, de la Ganxeta Food Truck, que va ser un dels projectes guanyadors de la primera edició del Programa d’Incubació de projectes de l’Economia social i solidària.

La jornada ha comptat amb l'assistència de 16 docents de centres de Formació Professional del territori. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges