Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Falset rebrà 600.000 euros dels fons «Next Generation» per impulsar un centre de promoció turística

19 de Gener de 2023, per
  • El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent; la directora general de Turisme, Marta Domènech; l'alcalde de Falset, Carlos Brull, i el conseller comarcal de Turisme del Priorat, Antoni Muntané.

    Cedida

El futur Centre d'inspiració turística de Falset rebrà 600.000 euros dels fons Next Generation, segons ha comunicat la Direcció General de Turisme de la Generalitat en l'acte presentació d'aquestes inversions de la Unió Europea aquest dimecres a Fitur. Aquest equipament comptaria amb una àrea d'informació i reserva d'activitats, espais expositius immersius, zones de realitat virtual i un espai de tast. 

Es preveu que pugui obrir portes el 2025


El fons europeus permeten plantejar un calendari per poder executar el projecte durant l'anualitat de 2024 i obrir portes l'any 2025. En el marc del projecte es preveu l'adequació d'una part de l'antiga Falbar, instal·lacions que el consistori va adquirir el passat 2022 per encabir-hi diversos projectes estratègics de futur. Segons l'alcalde de Falset, Carlos Brull, "d'una banda, volem atraure públic a les seves instal·lacions amb una proposta atractiva, quant a continguts, mitjans interpretatius, activitats i productes. De l'altra, ens marquem el repte de fomentar l'oferta agroalimentària i patrimonial de Falset i del territori, incidint en l'enoturisme".

A l'acte de presentació, presidit pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i la directora general de Turisme, Marta Domènech, hi han assistit l'alcalde de Falset, Carlos Brull, i el regidor de l'Ajuntament i conseller comarcal de Turisme del Priorat, Antoni Muntané. Ambdos han coincidit en el fet que rebre els Fons Next Generation "premia la solidesa d'un projecte en el qual hem estat treballant molt temps, i que ha de posicionar Falset com a capital del vi i porta d'entrada a les diferents destinacions i experiències vinculades amb l'enoturisme i la descoberta dels productes de la terra, així com al patrimoni cultural del municipi i el Priorat".
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges