Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una jove a Móra la Nova

23 de Març de 2023, per
  • Agents dels Mossos d'Esquadra al lloc dels fets

    ACN

Troben el cos sense vida d'una jove de 25 anys amb signes de violència en una finca agrícola al costat de la carretera N-420 a Móra la Nova. La seva família va denunciar la seva desaparició dimecres al vespre perquè no va tornar a casa seva al municipi de Garcia després de la feina.

Es podria tractar d'un crim masclista


Segons l’ACN, es treballa amb la hipòtesi d’un crim de violència masclista, tot i que els Mossos no ho han confirmat oficialment perquè el cas està sota secret d’actuacions. La jove tenia una parella des de feia poc temps i una exparella amb la qual tenia bona relació. De moment no hi ha detinguts tot i que ja s’ha interrogat almenys un dels dos homes.

L'avís de la troballa l'ha donat aquest dijous cap un quart de nou del matí un pagès de la població als vigilants de Móra la Nova. Immediatament després s'han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, entre les quals, la policia científica, que recull indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s'ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges