Dilluns, 05 d'Agost de 2024

El Tomb de Reus celebra, divendres i dissabte, la Festa de la Primavera

23 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • La festa s'ha presentat aquest dijous

    Cedida

L'entitat comercial El Tomb de Reus, amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, ha presentat una nova edició de la Festa de la Primavera, que tindrà lloc el divendres 24 de març i el dissabte 25 de març.

La festa als locals i carrers la Festa de la Primavera busca esdevenir moguda al #espaiElTomb, omplirà locals, carrers i places de l’esperit de la primavera, amb sortejos, festa, música, flors i colors.

Segons l'organització, "se senyalitzaran els paviments amb més de 400 adhesius identificatius, es vestiran els locals amb més de 2.000 plantes aptes per decorar i per ser regalades... I a la creativitat de cada establiment s'hi sumarà l’animació als carrers, amb un personatge primaveral, que amenitzarà, estones amb música, estones al ritme d’una batucada", la tarda del divendres 24 (de 5 de la tarda a 9 del vespre), i el matí del dissabte 25, (de 10 del matí a 2 del migdia).

La festa es completarà amb el sorteig de dos premis de 300 euros repartits en 30 vals de 10 euros que es podran bescanviar en qualsevol dels establiments d’El Tomb.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges