Dissabte, 13 de Juliol de 2024

En marxa el TAU Ceràmica Reus Costa Daurada Open a la plaça del Mercadal

29 de Març de 2023, per Estel Romeu
  • La foto oficial per inaugurar el TAU Ceràmica Reus Costa Daurada Open

    Cedida

La plaça del Mercadal ha estat l'escenari de la foto oficial de presentació del TAU Ceràmica Reus Costa Daurada Open, primera prova europea del World Padel Tour 2023, que es juga a Reus des del 25 de març fins al 2 d’abril. Un total de 72 parelles masculines i 48 femenines participaran en la segona edició a la ciutat d'aquesta competició. 

Ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; l' alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d'Esports,Pep Cuerba; i el president i vicepresident executiu dels Open Reus 500 del World Padel Tour, Jesús Ferrer i César Cano. Com a representació dels jugadors de padel hi han assistit l'esportista reusenca, Ari Sánchez, i l'argentí, Tino Libaak. 

El Pavelló Olímpic i el polilleuger del Joan Rebull acolliran els partits del World Pàdel Tour


El torneig encara a partir de dijous la fase final amb la disputa del quadre de trobades. La seu principal del TAU Ceramica Reus Costa Daurada Open és la pista ubicada al Pavelló Olímpic de Reus. La segona pista s’ha ubicat al polilleuger Joan Rebull i les prèvies es van jugar el cap de setmana passat al Pàdel Nou de l’Hospitalet de l’Infant. La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha assegurat que la competició "impulsa la imatge de la ciutat i de la demarcació com a referents en l'esport internacional". 

[blockquote]«El TAU Ceràmica Reus Costa Daurada Open 500 és una oportunitat magnífica de projecció de ciutat, des de l’àmbit turístic i des de l’àmbit esportiu»[/blockquote]
Reus espera aquests dies que al voltant de 14.000 persones passin per les instal·lacions del torneig tenint en compte el personal de l’organització, els esportistes i equips i els espectadors. Reus espera repetir l’èxit de l’any passat, quan vora 14.000 persones van passar per la ciutat, amb un impacte econòmic signifactiu d'1,5 milions d'euros.

Carles Pellicer ha apuntat que “el TAU Ceràmica Reus Costa Daurada Open 500 és una oportunitat magnífica de projecció de ciutat, des de l’àmbit turístic i des de l’àmbit esportiu". En la mateixa línia, el regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha destacat "la capacitat de Reus per acollir grans esdeveniments esportius i d’atreure un gran volum de visitants". 

Al web del World Padel Tour es poden adquirir les darreres entrades disponibles per assistir al torneig i consultar el quadre femení i masculí de competició i els horaris dels partits. El World Padel Tour és la competició d’abast mundial més prestigiosa d’aquest esport que aquest any es disputa a ciutats de l’Estat com Barcelona, València, Màlaga o Alacant i ciutats europees i americanes com Brussel·les, Viena, Buenos Aires, Malmö o Mèxic.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges