Dilluns, 01 de Juliol de 2024

Carlos Brull, investit alcalde de Falset

La creació d'una sala polivalent, així com d'una anella esportiva al voltant del pavelló i del camp de futbol, entre els projectes de futur per al mandat 2023-2027

19 de Juny de 2023, per Redacció
  • Brull sosté la vara d'alcalde, el passat dissabte

    'Ràdio Falset'

Carlos Brull va ser investit, el passat dissabte, alcalde de Falset per segon cop. El batlle va obtenir els vots favorables del nou regidors d’Independents per Falset i del regidor de Junts, Roger Batllevell. En la seva intervenció al ple, Brull va defensar que el projecte de govern dels Independents “neix de l’estima al nostre poble i pel nostre poble i de la voluntat de servei a tots els falsetans i falsetanes sense excepció”, segons ha informat aquest dilluns Ràdio Falset.

Brull va afirmar també que “més enllà del color dels vots, el nostre ha estat sempre un projecte extremadament integrador i transversal. El nostre és un projecte útil, coherent, responsable i ambiciós en el qual tothom s’hi pugui sentir identificat”, tal com recull l'emissora prioratina. En el seu primer discurs com a nou batlle, va reiterar que des del govern falsetà seguiran treballant perquè la biblioteca, el museu i el teatre l’Artesana "contiuïn fent el paper de motors culturals del municipi". Un altre dels projectes és el de crear una sala polivalent, així com una anella esportiva al voltant del pavelló i del camp de futbol.

La instal·lació de noves plaques fotovoltaiques en els edificis municipals o la millora de les xifres locals de la recollida selectiva són altres de les prioritats en l'etapa 2023-2027. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges