Dimecres, 14 d'Agost de 2024

El PortAventura World es posa a la venda

La transacció ronda els 1.000 milions d'euros

12 de Setembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Atraccions del PortAventura

    Portaventura

Els fons financers propietaris de PortAventura, KKR i Investindustrial, han decidit posar a la venda el parc d'atraccions. Després de registrar bons resultats econòmics durant dos estius consecutius, els propietaris aprofiten l'oportunitat i valoren una transacció que ronda els 1.000 milions d'euros amb JP Morgan al capdavant com a possible assessor, segons recull 'Cinco Dias'.
 
El mitja econòmic de Prisa assenyala que una de les causes principals que impulsa l'operació és la recuperació econòmica que ha experimentat el parc després dels anys de COVID. Es preveu que el final de temporada de 2023 comptarà amb més assistents que en 2019, just abans de la pandèmia, contemplant el rècord de 5,3 milions de visites al parc. 
 
Durant l'última dècada, amb KKR i Investindustrial al capdavant, han augmentat les atraccions del parc principal i del parc aquàtic annex, així com s'ha inaugurat el parc temàtic de Ferrari Land i s'han obert nous hotels. D'aquesta manera, el parc va aconseguir tornar a tenir beneficis de 8,81 milions en la temporada de 2021, després de les grans pèrdues registrades durant la pandèmia.
 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges