El resultat ha estat de 0-2

06 d'Octubre de 2024, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge de l'encontre jugat a Llieda

Jordi Garcia Arnau

El Reus FC Reddis s'ha refet ràpidament de la derrota patida la setmana passada a casa davant del Peralada, després de guanyar aquest diumenge al camp de l'Atlètic Lleida per 0-2. Ràpìdament, s'ha fet palesa la necessitat dels reusencs d'obtenir un bon resultat, perquè en els primers minuts ja ha disposat de dues grans ocasions que no han estat gol.

El domini inicial visitant s'ha anat diluint i passada la meitat de la primera part l'Atlètic Lleida ha disposat de dues bones oportunitats per inaugurar el marcador. Amb l'empat a zero inicial s'ha arribat al descans d'una primera part, en la qual Alberto Benito ha hagut de ser substituït per una estrebada muscular.

En el primer minut de la segona part, Aitor Serrano ha fet una gran jugada personal que ha acabat amb un xut que ha significat el 0-1 favorable al Reus FC Reddis. Era de preveure que l'equip local premés l'accelerador per  l'empat, però la bona feina de tot l'equip reusenc ho ha impedit. Tot i això, al minut 51, l'Atlètic Lleida ha disposat d'una ocasió de gol en una errada defensiva dels de Baix Camp.

Al minut 81, una bona jugada de contraatac del Reus FC Reddis ha acabat amb una rematada de cap de Joan Torrents i el segon gol reusenc (0-2). De fet, Torrents ha pogut fer el tercer gol amb un xut de vaselina.

Els jugadors de l'Athletic Lleida s'han vist impotents per controlar el partit i s'han dedicat a fer dures entrades als jugadors reusencs, especialment a Ramon Folch que ha acabat desesperat amb l'actitud dels lleidatans.

Amb aquesta victòria, el Reus FC Reddis se situa provisionalment en el segon lloc de la classificació, empatat a punts amb el Prat de Llobregat.