Dissabte, 12 d'Octubre de 2024

Noves regulacions de l'ordenança de civisme: prostitució i nudisme

El govern de Reus vol evitar que es vagi sense samarreta per la ciutat

21 de Febrer de 2014, per Enrique Canovaca
  • Unes prostitutes oferint els seus serveis

    ACN

La nova ordenança de civisme de l'Ajuntament de Reus regula, per primer cop, dues qüestions que han portat polèmica i debat en d'altres municipis catalans: la prostitució i el nudisme. En el primer àmbit, el text considera com infraccions greus tot tipus d'actes sexuals i obscens a la via pública. Però a més, es prohibeix en tot el terme municipal "l'oferiment, sol·licitud, negociació o acceptació directa o indirecta de serveis sexuals retribuïts".

El govern CiU-PP considera especialment greu que aquestes conductes es duguin a terme en espais situats "a menys de 200 metres de distància de zones residencials, centres educatius o qualsevol altre lloc amb activitat comercial, empresarial o d'especial concurrència". Les multes, d'un màxim de 1.500 euros, seran tant per la dona o home que ofereixi els serveis sexuals com pel client, segons ha detallat l'alcalde, Carles Pellicer.

Pel que fa al nudisme, es prohibeix anar per la via o espais públics total o parcialment despullat. Amb aquesta normativa es pretén evitar, especialment, que hi hagi persones sense samarreta o amb banyador passejant pels carrers de Reus, com ja passa en molts municipis costaners que reben turistes a l'estiu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pedro  21 de Febrer de 2014

Dejen a las chicas

Vaya con las ordenanzas, dejen de multar a estas chicas, pónganles un lugar para que pueda desarrollar su oficio en vez de multarlas, menos represión

Reportatges