Dimarts, 30 d'Abril de 2024

Vallès demana el suport de la militància per optar a l'alcaldia de Reus

Les primàries tindran lloc el 5 d'abril i seran obertes a tota la ciutadania

04 de Març de 2014, per Redacció
  • Francesc Vallès, primer secretari PSC a Reus

    JM.Salvat

Vallès ha fet arribar una carta a tots els militants on els demana el seu suport en forma d’aval per concórrer a aquestes eleccions primàries i es posa a la seva disposició per explicar-los el seu projecte, dirigit a "recuperar la confiança perduda, rellançar la nostra ciutat i situar-la al lloc on es mereix". El candidat, que considera que "ha arribat el moment de comprometre’s amb Reus", es mostra conscient de "la gran responsabilitat que significa per aquest pas" i alhora convençut que "amb  l’ajuda de tots serem capaços de construir una candidatura sòlida que ens permetrà recuperar el govern de la ciutat".

Vallès s'ha mostrat il·lusionat en la construcció d'un nou projecte per Reus que estigui a l'alçada de les dificultats moment i de les necessitats de la gent de la nostra ciutat i, per això, apel.la a una gran mobilització col.lectiva. El candidat socialista ha destacat la importància del procés de primàries i del fet que siguin obertes a tota la ciutadania “perquè demostren una nova manera de fer i són un exercici inèdit de transparència i de regeneració democràtica, del quan ens hem de sentir molt orgullosos". 

El procés de presentació dels candidats i candidates a les eleccions primàries del PSC acabarà el dia 10 de març.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (4)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Mark  05 de Març de 2014

Com? Què diu?

Veig que el seu lema és "aixequem Reus" i sembla ser que utilitzant aquest spot els problemes economics i fiscals de la ciutat no vagin amb el PSC Reus, i això és totalment fals.

Primer, Sr. Vallès, demaneu perdó a la ciutadania per fer un mal ús dels fons públics que no són propietat exclusiva d'una o unes persones en concret. Assenyaleu sense que us tremoli la mà a aquells que han abocat aquesta ciutat al caos econòmic més gran i que principalment estan al seu partit i no els protegiu les esquena o els ignoreu com si no els coneguéssiu.

Què vol dir ara això de rellençar la ciutat i col·locar-la a on es mereix? Han estat vostès, els del PSC, qui han dirigit el govern de la ciutat durant molts anys i pel que veig, Reus no està molt bones condicions. Volen ara reconstruir aquesta ciutat destrossada econòmicament i que precisament és fruit de la mala administració que ha fet el govern que pertany al partit el qual vostè milita? Ho sento molt però no ho crec ni ho veig així.

I m'agradaria fer-li una pregunta: si no surt elegit com alcalde es quedarà a l'oposició de l'ajuntament i donarà la cara (cosa gens fàcil), o bé, renunciarà i tornarà a Madrid perquè allà pot tenir un paper més destacat?

Montserrat  05 de Març de 2014

per la consulta

Un senyor que vota en contra del dret a decidir ni es democrata ni es del pais. Un venut a Espanya com tants altres. No te el meu respecte ni molt menys el leu vot.

Juan  04 de Març de 2014

que verguenza

estos sociatas no tienen vergüenza después de todos los desaguisados que han montado, quieren el voto, es que no se acuerda este señor como nos han dejado , con unas deudas que nunca las vamos a liquidar, y tienen vergüenza de pedir el apoyo de los votantes, pero que les pasa, no saben que están fuera del mercado políticos, que ya nadie les hace caso, que ya les ha pasado el chollo político, mi voto tampoco lo tendran

Ganxeta ( RTV )  04 de Març de 2014

Donde las dan las toman

Qui no dona el recolçament per la consulta , tampoc tindrà el meu vot. Em sap greu !