Dissabte, 06 de Juliol de 2024

L'Ajuntament remodelarà l'entorn del carrer de l'escultor Rocamora per millorar-ne la seguretat

19 de Març de 2014, per Redacció
  • Carrer de l'Escultor Rocamora

    Cedida

El projecte permetrà millorar les condicions de mobilitat dels viananats entre l’estació d’autobuosos i el centre urbà. Les accions que s’hi faran aniran destinades a millorar la visibilitat i la lluminositat de tot el carrer, així com millorar-ne la seguretat dels ciutadans que l’utilitzen. La regidora de Via Pública té previst en les pròximes setmanes portar a terme els treballs.

Al lateral esquerre del carrer, es retiraran quinze arbres, que es trasplantaran a altres punts de la ciutat; els contenidors s’ubicaran a l’altre costat del carrer i també s’hi desplaçarà la zona de càrrega i descàrrega. En aquest costat de carrer s’eliminaran vint places d’aparcament i se’n crearan de noves a l’entorn de l’estació d’autobusos. A més, es reforçarà l’enllumenat públic amb vuit punts més de llum i es col·locaran jardineres.

A la banda dreta, s’ha previst retirar catorze arbres pròxims als punts de llum. Aquest es replantaran a d’altres indrets i s’hi mantindran les places d’aparcament. Aquestes millores s’afegeixen a les que fa uns mesos ja es van portar a terme per millorar la circulació del carrer, que continuarà essent de dos sentits per al trànsit rodat.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha destacat la "importància estratègica d’aquest vial com a zona de connexió entre l’estació d’autobusos i el centre de la ciutat", i ha explicat que el govern municipal ha decidit escometre aquesta reforma tenint en compte "els suggeriments dels veïns i comerciants de la zona". Per la seva part, els representants dels veïns han valorat "positivament" el projecte de reforma i millora del carrer.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Anton Baiges  19 de Març de 2014

No!!

Pobres d'ells, que tallin els plataners centenaris de l'avinguda del doctor Vilaseca! El que s'hauria de fer és il·luminar com déu mana el vial d'entrada a Reus des de la carretera de Falset.

anonim  19 de Març de 2014

bueno..

Podrien fer el mateix a l'Avinguda Dr.Vilaseca... no es veu res per la nit, hi han arbres tan aprop dels edificis que es pot accedir als pisos.

Reportatges