Dissabte, 14 de Setembre de 2024

León Benavente i Empty Cage encapçalen el cartell del primer festival 'Reus, Wake Up!'

17 de Maig de 2014, per Redacció
  • Actuació de León Benavente

    Cedida

  •  

  •  

El grup de rock independent León Benavente, encapçala el cartell de la primera edició del festival Reus, Wake Up!, organitzat pel pub Oniria Reus, el 31 de maig. Del quartet, tot i que de recent formació, destaquen noms de dilatada ascendència com el d’Abraham Boba i Luis Rodríguez, companys de viatge de Nacho Vegas, i als quals s’hi sumen Edu Boas (membre de Tachenko) i César Verdú (Schwarz). 

León Benavente estaran actuant a la Sala Toman de Reus, a partir de dos quarts d’una de la nit, on presentaran el disc homònim i que presenta el senzill Ánimo, valiente. El seu àlbum és una mescla de cançons rock, poesia aspra i una gruixuda dosi de realisme. Sense pèls a la llengua, el disc és un decàleg de temes rodons amb aires transcendents. El directe a Reus serà una bona oportunitat per veure en acció un dels grups de moda i que durant aquests mesos tocarà en festivals com el SOS, Primavera Sound, Sonorama o Arenal Sound. La nit la clourà, a la mateixa Sala Toman, amb la sessió de dj Mutante.

Empty Cage, a Cal Massó

Abans del concert de León Benavente, el Centre d’Art Cal Massó acollirà el tret de sortida del Reus, Wake Up! amb l’actuació dels Empty Cage, a dos quarts de 10 del vespre. El duet de guitarra i bateria format per Sergi Estella i Gerard Tort van guanyar volada en proclamar-se campions del concurs de grups novells més important de Catalunya, el Sona 9, l’any 2012. Des d’aleshores, el rock’n’roll d’Empty Cages’ha prodigat en escenaris d’arreu i van ser un dels artistes destacats en la passada edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

A Reus, el duet hi presentarà Tal com raja (RGB 2013), el seu primer disc, enregistrat el 14 de novembre sota la tutela de Xarim Aresté a la producció. L’actuació d’Empty Cage a Cal Massó anirà precedida del grup local Poker’s. Les entrades per veure León Benavente tenen un preu de 10 euros i per Empty Cage, de 7 euros.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

wake up reus reusdigital oniria leon benavente
wake up reus reusdigital oniria leon benavente empty cage

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges