Dijous, 01 d'Agost de 2024

Watani demana a Pellicer no ratificar la prohibició del vel integral

L’entitat musulmana reclama que s’esperi al posicionament del Parlament

14 de Juliol de 2014, per Redacció
  • Divendres s'aprovarà al ple l'ordenança que prohibeix el vel integral

    Reusdigital

El Boudouhi demana a Pellicer "no ratificar en el ple del 18 de juliol l’ordenança de civisme que es va aprovar inicialment al febrer, tot esperant l'aprobacion de la llei de l'espai públic per part del parlament de Catalunya". El portaveu de Watani li recorda a Pellicer que "encara està a temps de demostrar que és l'alcalde de tots els ciutadans de Reus, independentment de les seves creences".

En la carta, l’entitat musulmana subratlla que no es vol tornar a la mateixa experiència que l'ajuntament de Lleida, on finalment el Tribunal Constitucional ha confirmat que els ajuntaments no tenen competència per legislar en matèria religiosa: "Podem ser tots guanyadors, perquè anem a protegir la llibertat de totes les dones a decidir”. 

Per contra, sosté El Boudouhi, si finalment prospera la prohibició del burca i el nicab "es dóna a entendre que les dones de confessió musulmana que porten el vel integral per voluntat pròpia, estaran obligades a no portar en la via pública i en els espais públics". En aquest escenari, Watani li recorda a Pellicer que "farem servir tots els mitjans legals per protegir la llibertat que les dones decideixin el que volen portar on vulguin".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

JOSEPP  14 de Juliol de 2014

¿COMO LO HACEN?

¿Como lo hacen cuándo van al banco? se deben quitar el velo para comprobar su identidad, al menos a mi me piden el D.N.I. para ver si soy yo. ¿Sois distintos?. Ha exigir a vuestra casa, aquí podeis estar todo el tiempo que querias, faltaría mas, somos un país con nuestras costumbres o malas costumbres, pero son las nuestras, no pretendais que tengamos que ser nosotros quienes nos adaptemos a vosotros, por que no es lógico, ¿NO?.

Juan  14 de Juliol de 2014

Hay que esperar mas

Seguramente que son muy buena gente, pero lo de la integración no lo han captado, hay que aplicar las normas y lo del velo integral es una de ellas, señor alcalde aplique con rigor esta norma, para el bien de todos.

Reportatges