Dissabte, 07 de Setembre de 2024

Tarkou: ‘Tenim un govern xenòfob’

El president de Watani diu que l’aprovació de l’ordenança és un 'menyspreu' no tan sol pels musulmans, sinó per a tota la ciutadania

18 de Juliol de 2014, per Sergio Granero
  • Hilal Tarkou ha assistit al plenari d'aquest divendres

    Enrique Canovaca

El portaveu de l’Associació Watani per la Llibertat i la Justícia a Reus, Hilal Tarkou, ha declarat que la prohibició d’anar pel carrer amb la cara tapada és un “menyspreu” pels musulmans, els ciutadans de Reus, els votants de Convergència, i fins i tot, el propi secretari de l’Ajuntament de Reus, Jaume Renyer.

Tarkou ha assegurat que “Reus ha fet el ridícul aprovant aquesta ordenança que l’Estat hauria de legislar, amb una llei superior, per poder sancionar”, tal i com diu l’informe del secretari de l’Ajuntament. “S’ha vist clarament que tenim un govern xenòfob”, ha indicat el president de Watani, qui creu que el govern municipal ataca a la comunitat musulmana per guanyar vots de manera ambigua amb temes concurrents i polèmics. A més, Tarkou pensa que els votants de Convergència s’han equivocat de govern perquè aquestes actuacions no són pròpies d’un govern de CiU.

El portaveu de Watani també troba absurds els arguments de seguretat i civisme per defensar l’ordenança, perquè mai s’han trobat casos de conflicte d’aquest cas, i defensa que el burca no genera una pertorbació o intranquil·litat real a la societat reusenca. Tarkou ha conclòs que tota la polèmica del burca forma part d’una campanya electoral, que encara que suposi perdre vots d’aquestes comunitats, “pot mantenir els vots actuals i reforçar els fidels sense pensar en les conseqüències socials”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

salva  20 de Juliol de 2014

Quina cara

Aquí no se obliga a ningú anar amb la cara tapada ni per religió ni per cap motiu al contrario dels musulmans, me agradaría saber si totes las noies que van tapades lo fan per que volen o van obligades.
Aquets señors lo que tendrien que fe es adaptas a la nostres lleis i si no les agraden lo tenen fácil que s’en entornin al seu país que ningú les rete per la força

PapaPeter  19 de Juliol de 2014

Poca vergonya

Ara diu que una llei que es de lo mes llogic i normal, que no es pot entrar amb cara tapada i sense identificarse als lloc publics es xenofobia. Es la excusa mes barata que hi ha. Quan s'han de amotllar a una normativa com tothom fa, si no els hi agrada....tu racista. i au! ya esta, ya es surten amb la seva. Quins pebrots que tenen! Ells no son xenofogs, nooooo que va! I tracten a les dones amb mes respecte i carinyo que ningu. Quina poca vergonya.