Dilluns, 08 de Juliol de 2024

'La Dieta del Cucurutxo' podrà sortir a la rua de Carnaval

Així ho ha dictaminat la jutgessa per un defecte de forma de la documentació presentada per la FRAC

09 de Febrer de 2015, per Redacció
  • Imatge de 'La Dieta del Cucurutxo', a la rua de llulïment del 2013

    ladietadelcucurutxo.com

La colla de 'La Dieta del Cucurutxo' podrà desfilar a la rua de lluïment de Carnaval, que se celebra aquest dissabte, així com a la matinal, del diumenge, després que la jutgessa hagi acceptat provisionalment el recurs presentat davant la denúncia de la Federació Reusenca de Colles de Carnaval (FRAC). Segons ha avançat Canal Reus TV, la magistrada ha pres aquesta decisió per un defecte de forma en el document de la FRAC que comunicava l'expulsió a la colla. Aquest text no especifava els motius de l'explusió, i per això, la jutgessa ja no va acceptar les proves en vídeo de la federació, presentades dimarts passat, en la que es podia comprovar el comportament incívic de la colla i els problemes que genera.

Des de la FRAC assumeixen la decisió judicial i en els propers dies valoraran si presenten recurs contra l'auto, que és provisional. A més, la federació espera que l'Ajuntament de Reus s'encarregui de garantir la seguretat de la rua davant la presència d'aquesta carrossa. Fonts municipals ja van dir la passada setmana que acceptarien allò que digués la jutgessa i que com en qualsevol altre acte, la Guàrdia Urbana vigilarà els possibles comportaments incívics.

El judici del cas es farà a l'octubre, i llavors, des de la FRAC esperen que s'acceptin les proves per justificar l'expulsió de 'La Dieta del Cucurutxo'.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  10 de Febrer de 2015

Carnaval per a tothom

Segur que els motius adduïts són els reals?. No es pot judicialitzar una festa per certs 'motius'. Si una colla o varies colles es passen de rosca cal buscar solucions adients.

Anònim  09 de Febrer de 2015

De traca i mocador

"Aquest text no especifava els motius de l'explusió, i per això, la jutgessa ja no va acceptar les proves en vídeo de la federació, presentades dimarts passat, en la que es podia comprovar el comportament incívic de la colla i els problemes que genera."

Potser les proves en vídeo (i en viu) parlaven per si soles i no en calia cap especificació?! Com volen que se'ls hi digui doncs que amb aquest comportament no se'ls hi vol al Carnaval de Reus? Ridícul el motiu de no acceptar proves, i segur que per part dels denunciants hi haurà polèmica que portarà cua.

Reportatges