Dijous, 28 de Març de 2024

L'Ajuntament i les entitats preparen la capitalitat cultural de Reus el 2017

08 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Reunió entre l'alcalde, el president de l’Associació Capital de la Cultura Catalana i les entitats de Reus

    Cedida

L’alcalde, Carles Pellicer, el president de l’Associació Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, i el regidor de Cultura i Joventut, Joaquim Sorio, han presidit aquest dimarts, 7 d’abril, al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, una reunió de treball amb una representació de les entitats de la ciutat, per avançar en els preparatius per a la celebració de la Capital de la Cultura Catalana l'any 2017.

L’alcalde ha recordat els passos fets fins al moment per aconseguir la designació de Reus com a Capital de la Cultura Catalana i ha explicat els que es faran a partir d'ara: la creació d’un Comitè Organitzador específic per a desenvolupar el projecte i la publicació d’unes bases per al concurs per a la creació de la marca 'Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017'.

“Un dels motius pels que la ciutat ha rebut la nominació de Capital de la Cultura Catalana és per l'important paper de les seves entitats culturals, el gran teixit associatiu i la quantitat d'actes culturals que s'organitzen. Per tant, el 2017 serà important el paper de les entitats i que les activitats que es programen es pensin en clau de la capitalitat”, ha assegurat Pellicer.

La voluntat és que des d'ara fins al mes de juliol es constitueixi aquest Comitè Organitzador i que sigui representatiu per a tot el teixit associatiu ciutadà. La regidoria de Cultura i Joventut ha dut a terme durant els darrers mesos reunions amb les entitats per tal de crear lligams aglutinadors que facilitin la tria dels seus representants al comitè organitzador.

A més de l’alcalde, el regidor de Cultura i Joventut, i els representants de les entitats, el comitè estarà integrat per representants de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal i dels grups municipals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics