Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Els treballadors de l'Hospital denuncien les 'agressions' que pateix la sanitat

16 d'Abril de 2015, per Josep Gallofré
  • Concentració dels treballadors de l'Hospital de Sant Joan a la plaça del Mercadal

    Josep Gallofré

El Comitè d'empresa de l'Hospital de Sant Joan de Reus s'ha concentrat aquest dijous, a la plaça del Mercadal, amb l'objectiu de protestar contra "les agressions que pateix la sanitat tant des del punt de vista laboral com assistencial".

Els treballadors del centre sanitari es troben immersos actualment en la negociació del nou conveni col·lectiu, després d'acceptar retallades en els sous els darrer anys, en un procés que el comitè defineix com de defensa de la sanitat pública i la "dignificació" de la feina que realitzen. "Ara se'ns vol imposar imposar de nou una clàusula per la qual l'empresa tindria mans lliures per aplicar noves retallades en cas que un cop més els nostres polítics ho decideixin", diu el manifest que han llegit.

"Les agressions continuades en la sanitat pública se centren en dos aspectes, el primer afecta els pacients, i el segon té a veure amb la rebaixa dels sous dels treballadors", ha expressat el president del Comitè d'empresa, Jordi Roig. En aquest sentit, Roig ha explicat que "necessitem tornar a la sanitat pública, gratuïta i de qualitat de la qual gaudíem anteriorment".

Cada divendres, a tres quarts de 10 del matí, es realitza un acte de protesta a la rambla principal de l'Hospital de Sant Joan. La concentració dels treballadors de l'Hospital de Sant Joan rep el suport d'algunes formacions polítiques, com la CUP, ERC i Podem.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges