Divendres, 12 de Juliol de 2024

Fer història passa per Lleida

El CF Reus juga, aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Camp d'Esports de Lleida. El partit es pot seguir per LANOVA Ràdio, al 99.8 de la FM

10 de Maig de 2015, per Josep Gallofré
  • Els jugadors del CF Reus celebren un gol a l'Estadi

    Fabián Acidres

L'encontre d'aquest diumenge  és el més important de la història del CF Reus. Mai havien aconseguit situar-se tant amunt a Segona Divisió B, i ara tenen una oportunitat d'or per consolidar-se. En cas de victòria roig-i-negre, els reusencs tindrien de forma matemàtica una de les places de promoció d'ascens a Segona A. Si empaten, haurien de guanyar l'Olot en la darrera jornada. Per contra, si l'equip de Natxo González cau derrotat al camp d'Esports, hauria de vèncer en la darrera jornada, però podria no dependra d'ell mateix per classificar-se.

A hores d'ara, però, el CF Reus pot ser, fins i tot, segon. Una classificació molt preuada en les promocions d'ascens, ja que el partit de tornada es jugaria sempre a casa si no es juga contra un dels dos primers descartats. Els reusencs són ara tercers amb 60 punts, mentre que la segona posició, que ostenta l'Huracán, està a només 2 punts. De la seva banda, l'Hèrcules, quart, en té 59. Actualment, el Lleida és el conjunt que no està entre els quatre primers. L'emoció està servida, són dues posicions per a tres equips.

El tècnic del CF Reus Deportiu, Natxo González, ho ha dit molt clar. El d’aquest diumenge "és un partit especial, amb una càrrega emocional important, que haurem de gestionar bé, i el resultat del mateix es pot decidir per petits detalls". González ha remarcat que durant la setmana ha intentat transmetre als jugadors que "hem d'intentar estar el més equilibrats possible per prendre bones decisions en un partit que ens exigirà un grau d'activació alt, perquè els primers minuts poden ser importants".

El CF Reus no estarà sol

La crida de l'equip reusenc als aficionats per viatjar a Lleida ha sorgit efecte. El CF Reus no estarà sol a la capital del Segrià. Tres autobusos plens de seguidors acompanyaran els homes de Natxo González, en total més de 500 aficionats disposats a veure com el seu equip fa història.

El Lleida, a Prades

El rival del CF Reus Deportiu d'aquest proper diumenge ha escollit Prades per fer una estada de dijous a dissabte, amb l'objectiu de preparar un partit decisiu. En lloc, una plaça de promoció d'ascens. Aquest dissabte al matí, els d'Imanol Idiakez, un tècnic que té passat roig-i-negre com a futbolista, han tornat a la capital del Segrià, on han fet el darrer entrenament abans del partit.

El conjunt blau està vivint una crisi de resultats preocupant –ha sumat només 4 punts dels darrers 21 en joc– i ha anat cedint posicions. Tot i això, és l'equip que més triomfs ha aconseguit com a local, amb tretze victòries, juntament amb el CF Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges