Divendres, 29 de Març de 2024

Ciutadans proposa rebaixes de preu de la zona blava i dels aparcaments per als veïns

El partit vol que es pugui aparcar per la nit a un preu d'un euro, els dies laborables, i de dos euros, els caps de setmana

13 de Maig de 2015, per Redacció
  • Juan Carlos Sánchez, en una imatge d'arxiu

    Enrique Canovaca

El candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha detallat, aquest dimecrws, les propostes del partit per millorar la mobilitat a Reus, centrades en millorar les tarifes dels aparcaments i de la zona blava, que ara considera “excessives”. “Hem d’aconseguir que els reusencs puguin aparcar de forma més econòmica i fer que els visitants de la nostra ciutat aparquin en zones comercials sense que això suposi una despesa notable per a les seves butxaques”, ha defensat Sánchez.

C's proposa “crear una targeta veïnal per a la zona blava d’aparcament, amb un estalvi del 50% sobre el preu normal”. En aquesta mateixa línia, la formació també proposa “una revisió a la baixa dels preus de la zona blava i la inclusió d’una tarifa especial per als primers 15 minuts d’aparcament, a un preu de 5 cèntims”, ha concretat Sánchez.

 Ciutadans Reus també creu necessari millorar les tarifes per als reusencs als aparcaments municipals. Segons ha destacat Sánchez, “volem que els veïns que visquin a prop d’un pàrquing municipal puguin aparcar el cotxe per la nit al preu d’1 euro per als dies laborals i de 2 euros el cap de setmana”.

A més, el candidat ha afegit que “impulsarem les tecnologies intel·ligents perquè els usuaris dels aparcaments puguin efectuar el pagament des del telèfon mòbil i els veïns de Reus puguin tenir descomptes i promocions personalitzades a mida”.

Per últim, Sánchez ha explicat que el partit proposarà “la potenciació de l’abonament de transport entre Reus i Tarragona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics