Dissabte, 12 d'Octubre de 2024

El propietari de Traiber nega defectes en les seves pròtesis

Acusa una extècnica de l'empresa de voler fer-li la vida impossible

19 de Maig de 2015, per Redacció
  • Luis Márquez, a la seva sortida dels jutjats de Reus

    ACN

Segons Luis Márquez, una extreballadora acomiadada, encarregada d'inspeccionar i controlar el funcionament de l'empresa, va donar l'alerta a l'Agència Espanyola del Medicament. "No només no va controlar, sinó que va esperar que no renovéssim la llicència per anar contra l'empresa", afirma Márquez, qui detalla que aquesta exempleada va esperar a que caduqués la llicència de fabricació, que es renova cada cinc anys, el 7 d'octubre de 2014. Quan va marxar, va venir la inspecció, el 20 d'octubre i es va trobar amb la irregularitat. No obstant, Márquez reconeix que hi poden haver d'altres infraccions, però de caire administratiu.

"Nosaltres fabriquem perfectament", insisteix l'empresari en l'entrevista a Interviú. Per demostrar-ho, s'escuda en el fet que després "de la pressió mediàtica" només hagin sortit a la llum el cas d'una pròtesis defectuosa. A més, Márquez subratlla que ell no té capacitat per a presionar al cap de Traumatologia de l'Hospital de Sant Joan, Alfredo Rodríguez, que va decidir prescindir dels seus materials i que "mai" ha pressionat a cap polític. Això sí, l'imputat en el cas Innova prefereix no contestar quan se li pregunta si es va reunir amb els responsables polítics de l'Ajuntament de Reus perquè comprin els seus productes.

Márquez defensa el correu electrònic de Marc Arza

L'empresari reusenc també destaca en positiu el correu del regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Marc Arza, en el qual escriu a la primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, per aconseguir que tornessin a contractar a Traiber, en igualtat de condicions econòmiques respecte a d'altres competidors. "Tant de bo tots els polítics fessin això amb les empreses de les seves zones", indica Márquez, qui defensa l'adjudicació del servei que el va tornar a posar com a proveïdor de l'Hospital de Sant Joan: "oferíem productes de la mateixa qualitat, a un preu millor i un servei més esmerat, ja que estem a dos minuts de l'hospital".

D'altra banda, l'empresari reusenc s'escuda en el secret de sumari per no valorar perquè hi ha un desfalc de 2,5 milions d'euros entre la quantitat declarada per ell l'any 2007 i la que va declarar l'Hospital de Sant Joan. "Puc sospitar la raó, però no la conec", assegura Márquez, qui se sent un cap de turc d'una lluita política -"utilitzen el meu cas com una cortina de fum", conclou.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Alferez Provisional de Reus  19 de Maig de 2015

CERTIFICADO DE CALIDAD Y HOMOLOGACIÓN...!!!

Las prótesis, llevaban desde el 2011 sin pasar el certificado de Calidad de la Unión europea, denegada por falta de los procesos de fabricación y homologación requeridos. ¿Es mentira? Pues puedo asegurar que es verdad. El resto lo dejo a su juicio.

Reportatges