Dissabte, 14 de Setembre de 2024

El PSC aposta per la proximitat en matèria de seguretat i estructura municipal

19 de Maig de 2015, per Redacció
  • Francesc Vallès, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El candidat a l’alcaldia del PSC, Francesc Vallès, ha anunciat, aquest dimarts, el seu compromís d’apropar la Guàrdia Urbana als barris i els ciutadans mitjançant la creació d’un dispositiu de unitats mòbils situades de forma itinerant per totes les zones de la ciutat. Així s'evitaria el desplaçament a la comissaria central. “El nostre compromís amb la proximitat és inequívoc, perquè els reusencs han de percebre el seu Ajuntament com una institució propera i útil”, ha afirmat l’alcaldable socialista. En aquest sentit, Vallès instaurarà la figura de la policia de proximitat en els barris de Reus “per a que els ciutadans reconeguin i tinguin clar on han d’adreçar-se quan detectin el mínim problema”.

De la mateixa manera, Vallès ha recordat el seu compromís de crear la figura del regidor de barri, “un membre del cartipàs municipal que no tindrà despatx a l’Ajuntament sinó que anirà rotant pels barris per exercir la proximitat de l’Administració a la que aspirem”. Pel candidat socialista, es tracta de donar eines útils i aproximar els canals d’interlocució amb l’administració per aconseguir que totes les queixes, suggeriments o problemes que es puguin trobar els ciutadans es puguin dirimir de forma més àgil, eficaç i en menys temps.

Amb la mateixa intenció de millorar la proximitat de l’Ajuntament, el candidat socialista ha anunciat la figura dels agents cívics a la ciutat. “Persones referents als diferents barris que de forma voluntària actuaran com a interlocutores amb les associacions de veïns, l’administració i els propis ciutadans i que contribuiran a millorar el civisme i a detectar problemes que requereixin d’una intervenció ràpida per part de l’administració amb contacte permanent amb el regidor de barris”, ha conclòs Vallès.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges