Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El CF Reus ja té la pretemporada a punt

08 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Els jugadors del CF Reus iniciaran la pretemporada el 13 de juliol

    CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ja té definida la pretemporada. Els jugadors es vestiran de curt a partir del pròxim dilluns 13 de juliol. Des d'aquest dimecres, però, la plantilla roig-i-negra se sotmetrà a les diverses proves físiques i mèdiques habituals.

Abans de marxar a Rialp a fer l'estada de pretemporada, el diumenge 19 de juliol, el CF Reus jugarà contra el Vila-real, un dia abans a l'Estadi Municipal. El 29 del mateix mes, l'equip s'enfrontarà al seu filial, el CD Morell, a domicili. Dos dies després, el conjunt de Natxo González tornarà a competir a casa amb la UE Llagostera.

Els dies 5 i 12 d'agost, la plantilla reusenca es desplaçarà a Vilafranca i Castelló, respectivament, per disputar dos partits més. El primer partit oficial de la temporada serà el 8 d'agost, quan el CF Reus s'enfronti al guanyador de l'eliminatòria de Copa Catalunya entre el FC Ascó i el Lleida Esportiu.

Valoració del Programa 'Actituds i valors a l'entorn del futbolista'

D'altra banda, el CF Reus Deportiu ha fet aquest dimecres una valoració del programa 'Actituds i valors a l'entorn del futbolista', que ha impartit durant aquesta temporada amb l'Obra Social 'La Caixa'. L'encarregat de fer les diverses xerrades ha estat el psicòleg Albert Àvila, i s'emmarquen en el projecte roig-i-negre 'Foment de l'Esport Base'.

Durant la temporada s’han fet tot un seguit d’activitats dirigides a les famílies per tal que aquestes puguin ajudar més eficientment, des de l’entorn del jove esportista, a compaginar els estudis amb la millora futbolística. Albert Àvila va iniciar el projecte amb un cicle de xerrades destinades als pares de jugadors de les categories prebenjamí i benjamí, preparant també de cara a la temporada 2015-16 diferents tallers amb els familiars que han acceptat participar-hi.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges